Need For Speed Heat, cea mai noua editie a popularei francize de jocuri video, si-a lansat astazi o noua editie. Disponibil la nivel global pe PlayStation® 4, Xbox One si Origin™ pentru PC, Need for Speed Heat propulseaza jucatorii in Palm City. O lume nou-nouta, unde competitorii isi pot alege propriul mod de joc. Need for Speed HeatTM este dezvoltat de EA Romania in colaborare cu studiourile EA din Göteborg si Guildford.

Participantii pot urca in ierarhii prin participarea la evenimente consacrate pentru a castiga bani pe timpul zilei. Sau risca totul pentru reputație si recompensele mari, in cursele derulate noaptea.

Need For Speed Heat e aici! Aventura incepe! Need-for-Speed-Heat-2-727x1024EA Romania, rol important

“Este o mare onoare si totodata o foarte mare responsabilitate pentru EA Romania sa contribuie la dezvoltarea unuia dintre cele mai apreciate jocuri video din lume. In cadrul studioului de la Bucuresti avem o echipa extraordinara de specialisti in tehnologie si talente creative. Impreuna cu colegii nostri din Göteborg si Guildford, depune toate eforturile pentru a oferi cea mai buna experiența pentru jucatori. Suntem nerabdatori sa aflam reacțiile fanilor fața de NFS HeatTM, pe masura ce intra in lumea Palm City si descopera povestea si noile caracteristici HeatTM”, spune Sorin Rizea, Game Designer EA Romania.

„Suntem entuziasmați ca putem prezenta noua mecanica de joc Day & Night. Prin intermediul ei jucatorii trebuie sa echilibreze castigurile realizate pe timp de zi si cele de noape. Cursele legale SpeedHunter Showdown, respectiv cele ilegale, de noapte, pentru a-si creste reputația si a putea debloca misiuni si noutați. Pe langa aceasta noua abordare a modului de joc, ne bucuram sa anunțam reintoarcerea urmaririlor de poliție open-world. Ca si al modului multiplayer in timp real All Drive. Ceea ce inseamna ca acum va puteti alia cu prietenii vostri pentru a lupta impreuna impotriva polițistilor corupți din Palm City”, a mai precizat Rizea.

Need For Speed Heat e aici! Aventura incepe! Need-for-Speed-Heat-5-1024x576NFS nu este singurul produs Electronic Arts Romania

Electronic Arts Romania este una dintre cele mai mari companii de tehnologie care opereaza in țara noastra. Si este unul dintre cele trei studiouri la nivel global unde este dezvoltat NFS, alaturi de studiourile EA din Göteborg si Guildford.

EA Romania este prezenta local din 2006, timp in care a dezvoltat mai multe jocuri recunoscute global, precum FIFA, Need for Speed si UFC. Echipa multidisciplinara de romani care lucreaza la dezvoltarea unora dintre cele mai populare serii de jocuri video din lume este compusa din peste 1,500 de oameni. Un team care include producatori, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, graficieni, experți UX, specialisti de testare si mulți alții.

Masini emblematice

In Need for Speed Heat, fanii se vor afla la volanul unora dintre cele mai emblematice masini din lume. Nu lipsesc noi modele Aston Martin, BMW, Mercedes-Benz, Porsche. Ca si Polestar 1, prima masina hibrid-electrica de performanta, aflata la debutul in jocuri video.

Need for Speed Heat ofera cele mai ample posibilitați de personalizare de pana acum. Inclusiv o selectie larga de opțiuni pentru performanta si stil, oferindu-le jucatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a-si crea o masina care nu cunoaste limite. In plus, pentru prima data in istoria francizei, Need for Speed HeatTM ofera posibilitatea de a-ti personaliza propriul personaj.

Porti porni de la 12 avataruri prestabilite, ce pot fi adaptate in amanunt, in functie de preferintele si stilul fiecarui jucator. Nu doar la volan, ci si in afara masinii. Cu ajutorul elementelor de imbracaminte si accesoriilor Adidas, Givenchy, PUMA si ale altor branduri renumite.

Palm City, o noua lume

Jocul se desfasoara intr-o lume urbana noua, luminoasa. Dar una care devine un loc de joaca periculos odata ce soarele apune si este inlocuit cu luminile de neon. Palm City este paradisul oricarui pilot de curse stradale. Si este inspirat de Miami, un oras vibrant, cunoscut pentru amestecul multicultural de muzica, arta stradala originala si lumini nocturne uluitoare.

Need For Speed Heat e aici! Aventura incepe! Need-for-Speed-Heat-3-1024x429Ziua si noaptea se afla in centrul evoluției in Need for Speed Heat. Pe parcursul zilei, jucatorii participa la cursele consacrate pentru a-si creste veniturile. Noaptea, ei trebuie sa se intreaca in curse ilegale pentru a se remarca si a-si creste reputația. Cand soarele apune situația se incinge, insa cei neinfricați vor fi recompensați pe masura.

Abonații EA Access si Origin™ Access Basic se pot bucura de 10 ore in care se pot juca Need for Speed Heat si de o reducere de 10% la cumpararea jocului. Abonații Origin Access Premier primesc beneficiile Basic, in plus fața de accesul la joc pe PC pe toata perioada abonamentului.

Need for Speed Heat este disponibil la nivel global pentru PlayStation® 4, Xbox One si PC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.