Red Dot Awards 2023

Honda a castigat patru premii Red Dot Product Design din gamele de automobile si motociclete pentru al patrulea an consecutiv
Noile Honda Civic e:HEV si Civic Type R recunoscute de juriul Red Dot pentru design si inovatie remarcabile
Castigurile pentru modelele CB750 Hornet si XL750 Transalp cu design european marcheaza recunoasterea afacerii de motociclete Honda.
Cele patru premii de design de produs obtinute in 2023 duc totalul Honda la treisprezece in patru ani.
Honda a castigat doua distinctii la Red Dot Design Awards 2023, pentru noul Civic e:HEV si pentru Civic Type R. Honda a sarbatorit si alte doua premii Red Dot Design Awards, pentru motocicletele CB750 Hornet si XL750 Transalp.

Premiile Red Dot Design sunt o distinctie cautata la nivel international, recunoscand un design remarcabil al produsului, care este estetic, functional, inteligent sau inovator. Selectati de un grup de 50 de experti internationali care testeaza si evalueaza fiecare inregistrare, castigatorii reflecta cele mai recente cerinte tehnice, sociale, economice si ecologice ale consumatorilor.

Honda sarbatoreste cea de-a 75-a aniversare

„Anul acesta, Honda sarbatoreste cea de-a 75-a aniversare, iar pentru al patrulea an la rand sa primeasca mai multe premii Red Dot Design in categoria Product Design, in gamele noastre de produse pentru automobile si motociclete, este fantastic si o dovada a proceselor noastre de dezvoltare.

Credem intr-o abordare unica centrata pe om a designului si utilizarii si este imbucurator sa vedem ca aceasta focalizare se reflecta in recunoasterea continua pentru Honda la Red Dot Design Awards”, a declarat Toshinobu Minami, Chief Operating Officer, Design Center, Honda R&D. Co. Ltd.

„Aceste premii sunt marturie pentru echipele noastre de proiectare si cercetare si dezvoltare care sunt responsabile pentru produsele noastre si care plaseaza utilizatorii – clientii nostri – in centrul muncii lor. Honda va continua sa creeze modele care pot aduce „entuziasma” viitoarelor sale produse, continuand in acelasi timp aceasta abordare centrata pe om.”

Noul Civic e:HEV hatchback

Noul Civic e:HEV hatchback a urmat un etos de dezvoltare „Exhilarating Civic”, concentrandu-se pe modul in care ambalajul exterior si interior pot lucra impreuna pentru a crea o experienta mai confortabila si mai revigoranta in masina, care va imbunatati viata de zi cu zi a proprietarilor.

Honda a castigat patru premii Red Dot Product Design din gamele de automobile si motociclete pentru al patrulea an consecutiv 434638_Red_Dot_Awards_2023-1
Red Dot Awards 2023

Cel mai recent model care a adoptat directia de design silentioasa si eleganta a Honda, noul Civic are un ampatament mai lung, o linie de acoperis mai joasa si mai eleganta si o linie inferioara a centurii care mareste sera. Acest lucru nu numai ca imbunatateste vizibilitatea in exterior, dar ofera si acelasi sentiment de spatiu si aerisire experimentat in interiorul Civicului original.

Principiul de dezvoltare de lunga durata al Honda „Man-Maximum, Machine-Minimum” (M/M) a rezultat intr-un design orientat spre utilizator, dar modern, cu o atentie deosebita acordata culorilor, materialelor de inalta calitate si punctelor de contact tactile pentru a imbunatati experienta utilizatorului. Ambalarea inteligenta a sistemului hibrid in cadrul sasiului asigura ca, in ciuda siluetei sportive, spatiul interior nu este compromis.

Noul Civic Type R

Dezvoltat sub conceptul de model de creare a „Ultimate Sports 2.0”, noul Civic Type R imbunatateste silueta eleganta si sportiva a modelului standard, adaugand arcade mai largi, roti largi de 19”, un stil agresiv centrat pe pista si un aspect functional. aripa spate care produce forta aerodinamica autentica.

Pe plan intern, noul Type R aduce un omagiu predecesorilor sai emblematici, prezentand covor rosu si scaune sport care imbratiseaza silueta, impreuna cu o noua schimbare de metal cu greutate in forma de lacrima si un set digital personalizat.

Honda a castigat patru premii Red Dot Product Design din gamele de automobile si motociclete pentru al patrulea an consecutiv 434639_Red_Dot_Awards_2023
Red Dot Awards 2023

CB750 Hornet

Pe doua roti, motocicleta CB750 Hornet a luat acasa si un premiu pentru design de produs. Placuta de identificare reinviata se aseaza pe o bicicleta sport naked de greutate medie, care se inspira din stramosul sau, prezentand un motor bicilindric paralel nou-nout de 755 cmc, sprijinit de un cadru usor de otel diamant nou-nout.

Echipa de design Honda din Roma a scris CB750 Hornet ca o expresie noua, contemporana a frumusetii tehnice, cu linii clare si unghiuri agresive. Principala semnatura a lui Hornet este rezervorul de combustibil, care se inspira din forma aripii unui hornet si caracterizeaza muscularitatea si atletismul asociate motocicletelor in stil Streetfighter.

Honda a castigat patru premii Red Dot Product Design din gamele de automobile si motociclete pentru al patrulea an consecutiv 434637_Red_Dot_Awards_2023
Red Dot Awards 2023

XL750 Transalp

In plus, XL750 Transalp a primit distinctii de top din partea juriului Red Dot. Marcand o revenire a numelui Transalp in gama de motociclete Honda dupa aproape un deceniu, XL750 Transalp aduce crossover-ul confortabil do-it-all unei noi generatii de motociclisti.

Honda a castigat patru premii Red Dot Product Design din gamele de automobile si motociclete pentru al patrulea an consecutiv 434641_Red_Dot_Awards_2023
Red Dot Awards 2023

Construit in jurul aceluiasi motor cu doua cilindri paraleli de 755 cmc ca si Hornet, face referire fidela la emblematicul XL600V Transalp original din 1986, dar cu un aspect inconfundabil de modern, datorita carenului si ecranului sculptate care lucreaza impreuna pentru a reduce zgomotul si pentru a creste protectia impotriva intemperiilor. .

Eleganta, simpla si curata, pozitia iconica cu picioare lungi ramane, proiectand intentia aventuroasa pentru care bicicleta este renumita.

Realizarile din acest an duc numarul de premii Red Dot Design castigate de Honda la 13 din 2020, inclusiv premiul „Best of the Best” pentru Honda e in 2020. Atat acesta, cat si CBR1000RR-R Fireblade SP au fost introdusi de atunci in Muzeul de design Red Dot din Essen, Germania, unul dintre cele mai importante

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.