ALL-NEW HONDA CIVIC e:HEV ACHIEVES TOP FIVE-STAR SCORE IN LATEST EURO NCAP TESTS

Noua Honda Civic e:HEV a primit calificativul maxim de cinci stele în cadrul ultimelor teste de siguranță Euro NCAP. Reprezentând angajamentul Honda de a avea zero decese rutiere care implică oricare dintre produsele sale până în 2050, a 11-a generație Civic prezintă o serie de tehnologii îmbunătățite pentru a atinge unul dintre cel mai înalt nivel de siguranță pentru pasageri și pietoni din clasa sa.

Noua Honda Civic e:HEV a obtinut 5 stele la ultimele teste Euro NCAP 429866_ALL-NEW_HONDA_CIVIC_e_HEV_ACHIEVES_TOP_FIVE-STAR_SCORE_IN_LATEST_EURO_NCAPPentru a îndeplini standardele stricte de siguranță în caz de impact Euro NCAP pentru protecția ocupanților adulți, caroseria Civic încorporează o serie de bretele structurale pentru a spori siguranța pasivă generală a vehiculului. Aceasta include elemente de rigidizare suplimentare pentru ușile din față și cadrele arcului roții din spate care îmbunătățesc performanța la impactul lateral. Acestea sunt unite printr-o bară pe toată lățimea care susține marginea de îmbinare dintre podea și peretele de rășină, pentru a ajuta la controlul și limitarea deformării în cazul unei coliziuni frontale cu cap sau compensare.

Noului Civic e:HEV încorporează un total de 11 airbag-uri

Noua Honda Civic e:HEV a obtinut 5 stele la ultimele teste Euro NCAP 429864_ALL-NEW_HONDA_CIVIC_e_HEV_ACHIEVES_TOP_FIVE-STAR_SCORE_IN_LATEST_EURO_NCAP

Pe lângă șasiul mai puternic, toate accesoriile ale noului Civic încorporează un total de 11 airbag-uri ca standard, inclusiv airbag-uri pentru genunchi pentru ambii ocupanți din față pentru a reduce rănile în timpul impactului frontal și airbag-uri laterale pentru a proteja pasagerii din față și din spate. Un airbag central față este prevăzut pentru prima dată, care previne o coliziune între șofer și pasagerul din față în timpul unui impact lateral.

Acest nivel de protecție este extins la toți pasagerii noului Civic, nu doar la adulți. De asemenea, mașina a obținut rezultate bune în categoria Protecției copiilor datorită punctelor de montare ISOFIX integrate care sunt conforme cu cele mai recente standarde europene i-Size.

Generația a 11-a Civic ține cont și de utilizatorii rutieri vulnerabili și de pietonii și este echipată cu plăci de siguranță nou proiectate pentru bara de protecție față. Acestea sunt concepute pentru a absorbi energia de impact, reducând riscul de fracturi ale picioarelor și leziuni ale ligamentelor genunchiului pentru pietoni în cazul unei coliziuni. Această protecție este întărită prin aplicarea unei glugă pop-up, căptușită cu o structură de membrană în relief sub suprafața exterioară. Această componentă ascunsă se mândrește cu proprietăți de absorbție a energiei extrem de eficiente în cazul în care capul pietonului lovește suprafața exterioară, reducând dramatic riscul de răni grave.

Noua Honda Civic e:HEV a obtinut 5 stele la ultimele teste Euro NCAP 429867_ALL-NEW_HONDA_CIVIC_e_HEV_ACHIEVES_TOP_FIVE-STAR_SCORE_IN_LATEST_EURO_NCAPHonda SENSING

Caracteristicile de siguranță pasivă de pe noul Civic sunt completate de o suită îmbunătățită Honda SENSING de tehnologii de siguranță activă și asistență pentru șofer. Acesta încorporează noi senzori sonar care utilizează unde sonore pentru a detecta obiecte nemetalice, cum ar fi sticla și pereții, mult mai fiabil și cu o precizie mult mai mare decât radarul cu unde milimetrice care a fost folosit anterior.

Noul Civic e:HEV este echipat și cu o cameră de vizualizare de 100 de grade mai largă, care îmbunătățește capacitatea mașinii de a identifica liniile de drum, marginile, motocicletele și bicicliștii. În plus, un nou cip de procesare de mare viteză îmbunătățește detectarea, performanța și controlul sistemului, ceea ce înseamnă că poate identifica obiectele mai devreme și mai precis decât înainte, inclusiv pietonii în medii luminoase și întunecate.

În oferta extinsă SENSING a Honda este inclus un sistem de avertizare a coliziunii frontale îmbunătățit, care este proiectat să detecteze prezența vehiculelor în față și să emită alerte sonore, vizuale și tactile pentru a alerta șoferul dacă se apropie cu prea multă viteză. Dacă șoferul nu răspunde, sistemul de frânare de reducere a coliziunii este declanșat, care aplică automat o presiune ușoară de frânare pentru a ajuta la reducerea probabilității sau severității unui impact frontal. Dacă sistemul detectează o coliziune iminentă, acum va frâna forțat.

Noul Honda Civic li se alătură CR-V și Jazz pentru scorul maxim de cinci stele de către Euro NCAP.

Comunicat remis Best Ride.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.