Începând de astăzi, în showroom-urile Jeep, este posibil de comandat noul Avenger, primul SUV complet electric al mărcii Jeep, care și-a făcut recent premiera la Salonul Auto de la Paris. Noul vehicul a avut deja un start de pre-rezervare reușită, aproximativ 10.000 de persoane făcând solicitări online pentru a fi primii care vor putea comanda și conduce versiunea exclusivă a Ediției I. Un alt rezultat plin de satisfacții pentru un vehicul care a spart toate barierele de la lansare și o experiență cu adevărat autentică a atitudinii unui brand care este obișnuit din punct de vedere istoric să accepte orice provocare și să atingă noi repere și recorduri.

Personalizați-va cu ușurință Jeep-ul Avenger!

Trebuie remarcat faptul că în Italia, Franța, Germania, Spania și Belgia, este disponibil și prin vânzări online – noua, simplă și intuitivă metodă de cumpărare digitală. Utilizatorul poate personaliza cu ușurință vehiculul, poate finaliza comanda și poate ajunge rapid la pagina de achiziție. Procesul pornește de la configurator, vehiculul fiind disponibil numai în versiunea sa cea mai dorită: Jeep Avenger 1st Edition, versiunea exclusivă, atrăgătoare, complet echipată și complet electrică, care în Italia și Spania este disponibilă și cu un 1.2. motor turbo de litri si 100 CP.

Utilizatorul poate alege gratuit dintre opțiunile de culoare — ,,Sun with Volcano roof”, „Granite with Volcano roof” sau versiunea cu modelul integral Vulcano — și „Freedom to Choose”, o ofertă de lansare exclusivă legată de opțiunea de încărcare a modelului, versiune electrică, în care clientul poate alege între un Wallbox pentru încărcare privată – gratuită sau top-of-the-range – sau un card RFID pentru încărcare publică cu 400 EUR credit inclus în pachet. Această opțiune permite utilizatorului să încarce gratuit vehiculul pentru câteva mii de kilometri în peste 300.000 puncteîn UE. Mai mult, pentru clienții mai tradiționali din cele cinci piețe menționate mai sus, comenzile și vânzările vor fi posibile și la dealeri.

Asteptarea a luat sfarsit! S-au deschis comenzile pentru noul Jeep Avenger Captură-de-ecran-din-2022-12-02-la-00.14.47

Jeep Avenger a fost făcut să depășească limitele

Distractiv și incitant, Jeep Avenger 1st Edition combină capacitatea, stilul, funcționalitatea și tehnologia pentru a satisface nevoile clienților moderni care sunt în permanență conectați, activi, aventuroși și care caută un vehicul 100% electric, cu dimensiuni compacte, interioare spațioase, și ADN-ul unui Jeep. Datorită unei autonomii de combustibil de până la 400 km și până la 550 km în oraș* și unei metode de încărcare simplă și rapidă**, Jeep Avenger a fost făcut să depășească limitele și să devină o expresie pură a „concentrated freedom”, încorporând electrificare și cea mai sofisticată tehnologie într-un SUV compact.

Prețul pentru acest model este de 39.500 EUR, care este disponibil în plăți lunare de 249 EUR.

De la lansare, noul Jeep Avenger marchează introducerea unui portofoliu de vehicule electrice cu baterii noi (BEV) pentru brand în Europa, ca angajament puternic al mărcii pentru un viitor de mobilitate durabilă, care este în conformitate cu viziunea „Zero emisii”. , libertate 100%”.
În plus, SUV-ul este unul dintre cele șapte vehicule de pe lista scurtă a prestigiosului  top „Mașină a anului 2023”, care va fi premiat pe 13 ianuarie la Salonul Auto de la Bruxelles. Această realizare evidențiază potențialul enorm al noului model Jeep.

Comenzile pentru Jeep Avenger sunt deschise în următoarele țări: Italia, Franța, Germania, Spania, Belgia, Luxemburg, Țările de Jos, Austria, Portugalia, Polonia.

*Autonomie de combustibil pentru gama complet electrică Jeep® Avenger: 392-390 km. Valori definite în funcție de ciclul combinat WLTP, măsurate de producător cu teste preliminare de omologare și care pot fi supuse modificării în baza omologării finale: intervalul efectiv de combustibil poate diferi și varia în mod semnificativ în funcție de: opționale, condițiile de utilizare a vehiculului (condus). stil, viteză, greutate totală etc.), utilizarea unor funcții specifice (climatizare, încălzire etc.), tipul anvelopei, condițiile drumului și condițiile climatice exterioare.

Informații suplimentare specifice și detaliate despre Jeep Avenger și despre diferiții factori care îi influențează autonomia electrică vor fi publicate pe acest site lor, îndată ce vehiculul va fi aprobat și disponibil pentru vânzare.

**Valorile indicate sunt furnizate în scop comparativ. Important: valorile consumului efectiv de energie electrică pot diferi și varia în mod semnificativ în funcție de condițiile de utilizare și de factori precum: opționale, frecvența de încărcare electrică în raport cu kilometrii parcurși, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea funcții (climatizare, încălzire, radio, satnav, lumini etc.), tipul și condițiile anvelopelor, condițiile drumului, condițiile climatice exterioare etc.

Asteptarea a luat sfarsit! S-au deschis comenzile pentru noul Jeep Avenger Captură-de-ecran-din-2022-12-02-la-00.15.12

Brandul Jeep

Construit pe o moștenire legendară de 80 de ani, Jeep este marca autentică de SUV care aduce capacitate, măiestrie și versatilitate oamenilor care caută călătorii extraordinare. Brandul Jeep oferă o invitație deschisă de a trăi viața la maximum, oferind un portofoliu larg de vehicule care continuă să ofere proprietarilor un sentiment de siguranță și securitate pentru a gestiona orice călătorie cu încredere.

Gama de vehicule Jeep este formată din Renegade, Renegade 4xe, Renegade e-Hybrid; Busolă, Busolă 4xe, Busolă e-Hybrid; Wrangler (în afara UE), Wrangler 4xe și Gladiator completează gama cu o ofertă de pick-up/Truck. Jeep Wave, un program premium de fidelizare a proprietarilor și de îngrijire a clienților care este disponibil pentru întreaga linie Jeep 4×4, este plin de beneficii și avantaje exclusive pentru a oferi proprietarilor mărcii Jeep cea mai mare grijă și asistență dedicată 24/7. Capacitatea de off-road a legendarei mărci Jeep este îmbunătățită de o inițiativă globală de electrificare care transformă 4xe într-un nou 4×4 în urmărirea viziunii mărcii de a realiza Zero Emission Freedom.

Comunicat remis Best Ride.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.