Aston Martin DBX se pregateste pentru lansarea pe piata. Avem acum si o prima imagine cu interiorul, data oficiala a prezentarii si preturile pe principalele piete.

Sa incepem cu prezentarea. Data oficiala este 20 noiembrie, astfel ca ne mai depart mai putin de doua saptamani de acest moment. Iar modelul isi va face aparitia mai intai la Biejing. Un semn ca Aston Martin isi propune sa faca furori si pe aceasta piata extrem de importanta. Mai cu seama pentru producatorii din segmentul in care „joaca” si priducatorul britanic.

Ca pret, usor sub Bentley Bentayga V8 si Lamborghini Urus

Oficialii Aston Martin au nominalizat Beltley Bentayga V8 si Lamborghini Urus drept principali rivali. Este si motivul pentru care la aceste modele ne raportam cand vine vorba despre pretul lui DBX. Si observam ca in SUA, acolo unde se va inregistra cel mai mic pret de start, britanicii sunt „usor” sub valoarea pe care o cer cei de la Bentley si Lamborghini.

Astfel, Aston Martin DBX va costa peste Ocean 189.200 dolari, ceea ce inseamna 170.826 euro. Cu circa 9.000 sub un Bentayga V8 si cu peste 20.000 de euro mai putin decat un Urus, care costa de la 204.000 euro. In Marea Britanie, Germania si Japonia insa, Aston Martin DBX se pozitioneaza intre cele doua modele. Pentru ca va costa 158.000 de lire sterline (184.442 euro) – Marea Britanie, 193.500 de euro – Germania, 22.995.000 de yeni (190.134 euro) – Japonia. Livrarile vor demara din vara anului 2020.

Interior de top

Nu vom mai reveni asupra performantelor, pentru ca deja am abordat acest capitol. Ne indreptam acum atentia asupra interiorului, mai cu seama ca avem parte de o prima imagine oficiala.

Astfel, primul SUV Aston Martin, model care va oferi cinci locuri, ofera un spatiu in spate destul de generos. Iar echiparea de baza se anunta generoasa. Aceasta va include tapiterie cu piele naturala şi Alcantara, climatizare in trei zone, incalzire pentru toate scaunele si acoperis panoramic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.