Prelucrarea datelor

Cine suntem?

Blog.BestRide.ro face parte din domeniul de activitate a Best Ride SRL companie inregistratra in Romania avand sediul in Bucuresti, Strada Oltului, Nr. 12b, Sector 5, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5598/2009, avand Codul de indentificare fiscala RO24304287.
Blog.BestRide.ro are scop informativ cu privire la stiri, evenimente, comunicate de presa etc…

Datele cu character pensonal pe care le prelucram

– Nume si Prenume
– E-mail

De ce avem nevoie de aceste date?

Functionalitate site
– Num si Prenume – pentu a ne adresa personal in urma completari unui formular de comentariu
– E-mail – pentru instiintare asupra statusului comentariului lasat
– Adresa IP – pentru filtrarea si detectarea atacurilor din internet
Cu consimtamantul dumneavoastra, am dori sa prelucram si urmatoarele date cu character personal Newsletter Blog.BestRide.ro
– Nume si prenume – avem nevoie de aceste informatii pentru a va comunica in mod personal
– E-mail – avem nevoie de aceste informatii pentru a va timite newsletter-ul
Comportamente Online
– Datele dvs personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de cookies. Va rugam consultati descrierea acestor parteneri in aceasta pagina Politica Cookies

Cat timp pastram datele cu character persnaol ?

– Pentru Newsletter vom pastra datele dumneavoastra cu character personal doar pe durata de viata a newsletter-ului sau pana cand ne veti notifica ca nu mai doriti sa primiti newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra vor fi distruse ireversibil
– Pentru formularul de comentariu afisat in cadrul fierarui articol vom pastra datele dumneavoastra cu character personal doar pe durata de viata a articolului sau pana cand ne veti notifica ca nu mai doriti ca, comentariul dvs sa fie sters sau distrus (ireversibil)

Alte infromatii

– Prin completarea datelor in formularul de comentariu din cadrul fiecarui articol terta persoana declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Best Ride SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazut mai sus.
– Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
– Informatiile persoanei terta cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Care sunt drepturile dvs?

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor .