Proiectoarele ARB Intensity IQ LED sunt cele mai avansate proiectoare LED pentru condus pe care ARB le-a creat vreodată.

Un design unic cu patru sisteme optice, care oferă practic fascicule de lumină nelimitate pentru a se potrivi oricărei condiții de drum.

Proiectoare ARB Intensity IQ LED unnamed

Proiectoarele ARB Intensity IQ au fost dezvoltate de la zero, având în vedere performanta, oferind în același timp un design care completează stilul modern al vehiculului și designul barelor de protecție. Cu o introducere subtilă de roșu în lumina, lentila frontală transparentă cu formă liberă, designul fără ramă și logo-ul ARB prelucrat CNC oferă un aspect modern nou, elegant și premium. Dotat cu caracteristici unice, Intensity IQ stabilește un nou nivel de design și de utilizare a luminilor de conducere.

Cu control deplin la îndemână, proiectoarele ARB Intensity IQ sunt adaptabile la toate condițiile de condus. Indiferent dacă conduci pe drumuri lungi, drepte sau pe dealuri întortocheate, proiectoarele ARB Intensity IQ te vor pregăti pentru orice situație.

Disponibile în curând pe Best Ride.

Proiectoare ARB Intensity IQ LED unnamed-1

 

Comunicat remis Best Ride.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.