Echipajul „Best Ride”, compus din pilotul Ciprian Berchez si copilotul Alin Bugeac, a marcat o ascensiune spectaculoasa in Campionatul National de Rally Raid 2023, castigand titlul de campioni nationali la clasa SSV RR2. Aceasta performanta este cu atat mai remarcabila, avand in vedere ca pentru Alin Bugeac, aceasta a fost prima experienta in motorsport.

Echipajul Best Ride a participat la cinci etape diferite, fiecare cu propriul sau relief si provocari:

Etapa 1 – Baja Adrenaline Bazna: Aici, echipajul a debutat cu o victorie stralucitoare, clasandu-se pe primul loc.
Etapa 2 – Baja Satu Mare – Carei: Continuand seria succeselor, au obtinut din nou locul 1, consolidandu-si pozitia de lideri.
Etapa 3 – Baja 555 – Calarasi: Au intampinat provocari, clasandu-se pe locul 3, un rezultat inca impresionant.
Etapa 4 – 4V Rally Raid – Avrig: Au mentinut un nivel constant de performanta, obtinand din nou locul 3.
Etapa 5 – Baja 400 – Tulcea: Echipajul a incheiat campionatul in forta, clasandu-se pe primul loc.

Echipajul Best Ride: Locul 1 National RR2 SSV Campionatul National de Rally Raid 2023 BajaSatuMare-84
Alaturi de echipajul Best Ride pe podium s-au mai clasat Jara Gonzalo si Mihai Mustea pe locul al doilea, iar Barbu Gheorghe si Barbu Sofron pe locul al treilea. Best Ride a obtinut, de asemenea, locul 2 general la Baja 400 si locul 3 general la Baja Satu Mare, demonstrand astfel o consistenta remarcabila in intreg campionatul.

Succesul echipajului nu ar fi fost posibil fara vehiculul de concurs, un Can-Am Maverick X3 pregatit si intretinut meticulos de Best Ride Setup. Mecanicii Cristian Oprea si Florin Vasile au avut un rol crucial in mentinerea performantei vehiculului la un nivel inalt pe tot parcursul competitiei.

Echipajul Best Ride: Locul 1 National RR2 SSV Campionatul National de Rally Raid 2023 best-ride-locul1-rally-raid-romania

Partenerii si sponsorii echipajului

Partenerii si sponsorii echipajului au jucat, de asemenea, un rol vital in aceasta calatorie triumfatoare. Printre acestia se numara Sport Brands, Wlc Rent A Car Ro, Heritage Advertising, Kapital Credit, Tex Active, ALO Tractari si Best Ride. Fiecare dintre acesti parteneri a contribuit semnificativ la succesul echipei, oferind suportul necesar pentru a atinge aceste performante de exceptie.

 

Echipajul Best Ride: Locul 1 National RR2 SSV Campionatul National de Rally Raid 2023 Ciprian-berchez-campion-rally-raid

Prin pasiune, determinare si sprijinul partenerilor, echipajul Best Ride a demonstrat ca succesul in motorsport este rezultatul unei echipe unite, dedicata excelentei in fiecare aspect al competitiei. Aceasta poveste inspirationala serveste drept exemplu pentru toti cei pasionati de lumea vitezei si a competitiilor auto.

 

Echipajul Best Ride: Locul 1 National RR2 SSV Campionatul National de Rally Raid 2023 echipajul-best-ride

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.