Ultima etapă din campionat (a 4-a), s-a desfăşurat pe circuitul SpeedPark din Bacău. Câtigătorul de etapă la clasa SM Open a fost Benjamin Onodi din Ungaria, acesta fiind urmat de Sorin Trăistaru (Arici Supermoto Arad) şi de Vlad Neaga de la CS Dumbrăviţa.

La general s-a impus Sorin Trăistaru cu 162 de puncte, acesta fiind al 4-lea titlu de campion naţional. Pe locul doi s-a clasat Ovidiu Sarafolean cu 142 de puncte (Lupo Racing Timişoara), în timp ce pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat Vlad Neaga cu 136 de puncte (CS Dumbrăviţa).

S-a terminat campionatul CNIR Supermoto. Cine sunt marii câştigători ai sezonului 2016 traistaru-pe-o-roataS-a terminat campionatul CNIR Supermoto. Cine sunt marii câştigători ai sezonului 2016 13735740_1170590043000193_1668416849617898255_o

Ultima etapă de la clasa SM Hobby a fost câştigată de Alexandru Szekely – CS Dumbrăviţa, acesta fiind urmat de Florin Trăistaru – Arici Supermoto Arad şi de Sorin Flonta – Arici Supermoto Arad.
În clasamentul general, primul a fost Sorin Trăistaru – 163 de puncte, acesta fiind urmat de Alexandru Szekely cu 150 de puncte şi de Andrea Lelli -150 de puncte.
La clasele mici SM 65  câştigătorul ultimei etape de la Bacău este Daniel Băbescu – Taifun Racing, urmat de Szasz Martin – Steaua Bucuresti. In clasamentul general al CNIR SM 65, titlul de campion national a fost câştigat de Daniel Băbescu – Taifun Racing TM, vicecampion este Zoltan Ordog – Dementor Racing Codlea, iar pe locul 3 s-a situat Martin  Szasz de la Steaua Bucureşti.

La clasa SM 85 podiumul ultimei etape a fost castigat de Szasz Oliver – Steaua Bucuresti urmat de Ganescu Daria Teodora – Taifun Racing TM  si de Alexandru Singiorzan – Steaua Bucuresti.
In clasamentul general al CNIR SM 85, titlul de campion national i-a revenit sportivului Szasz Oliver – Steaua Bucuresti, vicecampion este Alexandru  Sîngeorzan – Steaua Bucuresti, iar pe locul trei Ganescu Daria Teodora – Taifun Racing Timisoara.

La clasa Juniori III ultima etapa a fost castigata de Szasz Martin- Steaua Bucuresti urmat de Benczedi Zoltan – Csiki Enduro & MX Harghita si de Szabo – Neamtu Alexandru – Steaua Bucuresti.
In clasament general titlul de campion national la Viteza Juniori III ii revine sportivului Szasz Martin  – Steaua Bucuresti si vicecampion este Szabo – Neamtu Alexandru – Steaua Bucuresti iar pe locul trei Mark Luca Iovita – Moto Extrem Lugoj.

Sursa: frm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.