În acest weekend, la Arad, se va desfăşura pe circuitul VIK Power etapa numărul doi din cadrul campionatului Naţional Individula al României la Supermoto. Clasele de concurs sunt următoarele: Jun. III, Jun. II, SM65, SM85, SOpen, Hobby şi scutere.
Prima erapă din cadrul CNIR Supermoto a avut loc tot la Arad, în perioada 28 – 29 mai 2016, şi a fost organizată de moto-clubul MRM Bucureşti.
În prima etapă, la clasa regina – OPEN, s-a impus pilotul maghiar Benjamin Onodi. Acesta a obţinut maximum de puncte şi a participat la Campionatul Naţional de Supermoto după o pauză de câţiva ani.
Pe locul secund s-a clasat românul Sorin Trăistaru (Arici Supermoto Arad, deţinător a trei Titluri de Campion National la această disciplină, în timp ce poziţia a treia a fost ocupată de Ovidiu Sarafolean (Lupo Racing Timişoara).
Daniel Băbescu (Taifun Racing Timişoara) s-a impus la clasa SM65, acesta fiind urmat de Adrian Hosciuc, venit special din Italia pentru a participa la Campionatul Naţional Individual al României la Supermoto şi Viteză Juniori.
Oliver Szasz a reusit sa câştige clasa SM85, clasându-se în faţa lui Alexandru Sîngeorzan, ambii provenind de la Steaua Bucureşti. Poziţia a treia a fost adjudecată de Daria Gănescu (Taifun Racing Timişoara).

La clasa Juniori III reprezentanţii clubului Steaua Szabo Alexandru Levente şi Szasz Martin au ocupat primele două poziţii, în timp ce la clasa Juniori ÎI s-a impus la prima participare juniorul Adrian Hosciuc, acesta câştigând în faţă pilotului local Andrei Filimon. Pe locul al treilea s-a clasat Oliver Szasz de la Steaua Bucureşti.

VEDEŢI MAI JOS PROGRAMUL ETAPEI A DOUA CNIR Supermoto Arad

Etapa a doua din cadrul Campionatului Naţional Individual al României la Supermoto: programul competiţiei raliu

Etapa a doua din cadrul Campionatului Naţional Individual al României la Supermoto: programul competiţiei raliu1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.