Echipajul Best Ride format din Ciprian Berchez si Alin Bugeac, a marcat cu victorie Baja Satu Mare, etapa a doua a Campionatului National de Rally Raid, clasa SSV -RR2.

Abilitatile de conducere si determinarea de fier, i-a ajutat sa cucereasca locul 1 in aceasta competitie. De asemenea, rezultatul lor excelent i-a propulsat pe locul 2 in clasamentul general al competitiei Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS).

Baja Satu Mare – eveniment international

Baja Satu Mare, etapa a 2-a din cadrul Campionatului National de Rally Raid a reusit sa aduca la start echipaje importante din 5 tari: Cehia, Polonia, Slovacia, Ungaria si Chile.

Baja Satu Mare 2023, organizată de către clubul NSM Motorsport, a facut parte, pentru a 3-a oara consecutiv, si din puternicul campionat maghiar de Cross Country “Terep Rallye”.

Victoria la Baja Satu Mare:

Echipajul Best Ride a dominat etapa a doua a Campionatului National de Rally Raid SSV -RR2. Pe trasee accidentate si extrem de provocatoare, Ciprian Berchez si Alin Bugeac au demonstrat o abilitate exceptionala de conducere si o tehnica excelenta in gestionarea terenurilor dificile. Cu un ritm alert si o strategie bine gandita, au reusit sa-si depaseasca concurentii si sa ocupe locul 1 in clasamentul acestei etape importante.

Ciprian Berchez si Alin Bugeac locul 1 in Baja Satu Mare - etapa a doua a Campionatului National Rally Raid IMG_5610Performanta in clasamentul general FRAS

Rezultatul impresionant obtinut de echipajul Best Ride la Baja Satu Mare le-a adus nu doar victoria in etapa respectiva, ci si o pozitie de frunte in clasamentul general al FRAS. Cu un loc solid pe podium si puncte importante acumulate, Ciprian Berchez si Alin Bugeac s-au clasat pe locul 2 in clasamentul general FRAS.

Tehnica si strategie de succes:

Echipajul Best Ride a contat pe o combinatie de abilitati de conducere si o strategie bine pusa la punct pentru a obtine succesul la Baja Satu Mare. Vehiculul lor Can-Am Maverick X3, a fost pregatit in detaliu si a oferit performante exceptionale pe terenul dificil al cursei. Cu o echipa tehnica experimentata si o pregatire meticuloasa, Ciprian si Alin au reusit sa-si maximizeze potentialul si sa-si asigure victoria meritata.

Podiumul a fost completat de catre Barbu Gheorghe si Barbu Sofron locul 2 si Jara Gonzalo si Mihai Mustea pe pozitia a 3-a.

Ciprian Berchez si Alin Bugeac locul 1 in Baja Satu Mare - etapa a doua a Campionatului National Rally Raid Alin-Bugeac-Rally-RaidPasul urmator Ro Rally Marathon Calarasi

Echipajul Best Ride, alcatuit din Ciprian Berchez si Alin Bugeac, este pregatit sa-si demonstreze inca o data abilitatile si determinarea in etapa urmatoare a Campionatului National de Rally Raid SSV -RR2, care va avea loc la Calarasi.

Dupa victoria impresionanta si clasarea de top in etapa cu numarul 1 a CNRR – Baja Adrenaline – Bazna, echipa este hotarata sa-si continue dominatia si sa cucereasca noi trofee in aceasta competitie.

Ciprian Berchez si Alin Bugeac locul 1 in Baja Satu Mare - etapa a doua a Campionatului National Rally Raid Can-Am-maverick-Rally-Raid-Best-RidePartenerii echipajului Best Ride:

Partenerii echipajului Best Ride reprezinta un sprijin valoros si esential in calatoria lor catre succesul in motorsportul off-road – Rally Raid.

Ciprian Berchez si Alin Bugeac locul 1 in Baja Satu Mare - etapa a doua a Campionatului National Rally Raid 2b50 Sport Brands
Ciprian Berchez si Alin Bugeac locul 1 in Baja Satu Mare - etapa a doua a Campionatului National Rally Raid 2b50 Wlc Rent A Car Ro
Ciprian Berchez si Alin Bugeac locul 1 in Baja Satu Mare - etapa a doua a Campionatului National Rally Raid 2b50 Heritage Advertising
Ciprian Berchez si Alin Bugeac locul 1 in Baja Satu Mare - etapa a doua a Campionatului National Rally Raid 2b50 Kapital Credit
Ciprian Berchez si Alin Bugeac locul 1 in Baja Satu Mare - etapa a doua a Campionatului National Rally Raid 2b50 Tex Active
Ciprian Berchez si Alin Bugeac locul 1 in Baja Satu Mare - etapa a doua a Campionatului National Rally Raid 2b50 ALO Tractari

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.