Modelul pick-up Mercedes-Benz isi propune sa atraga noi clienti prin intermediul X Edition. Este vorba despre doua versiuni, Progressive Edition si Power Edition, care vin cu dotari speciale. Acestea sunt disponibile pana la finele lui septembrie in cadrul unei oferte speciale a Diviziei Vans a Mercedes-Benz Romania.

„Dupa doi ani de la lansare, Clasa X ramane unic in segment, consolidandu-si pozitia de autovehicul premium, multifunctional. Un model ce poate fi utilizat atat in mediul urban, cat si in off-road, potrivit pentru mai multe tipologii de clienti. De la familii, la persoane active, la antreprenori. Prin Clasa X Edition, in doua versiuni de echipare, incurajam publicul sa descopere un autovehicul ce indeplineste perfect cerintele impuse de stilul de viata modern”. Declaratia ii apartine lui Bogdan Ciubuc, Sales and Marketing Manager Vans in cadrul Mercedes-Benz Romania.

Pick-up Mercedes-Benz in formula X Edition Mercedes-Benz-Clasa-X-Edition-1-1024x681
Pachete de dotari speciale pentru Clasa X

Pachetele de dotari speciale pentru modelul pick-up Mercedes-Benz includ vopsea metalizata, diferential blocabil, sistem de navigatie, camera pentru mers inapoi. Plus scaune incalzite, cutie de viteze automata cu 7 rapoarte (pentru mers inainte) si pachetul „Style”. Acesta include bare plafon, sistem de iluminat LED Performance, lampi spate cu tehnologie LED si geamuri spate fumurii. Pe langa acestea, pachetul Power Edition include si alte dotari suplimentare, care pot fi descoperite in toate centrele autorizate de vanzari Mercedes-Benz.

Modelele Progressive si Power au un sistem de propulsie diesel common-rail. Propulsorul 2.3 biturbo X 250 d are o putere de 190 CP. Clasa X Progressive Edition este disponibil la pretul de 32.200 Euro (fara TVA), iar Clasa X Power Edition la pretul de 37.150 Euro (fara TVA). Ofertele pentru cele doua modele sunt disponibile in Romania pana la sfarsitul lunii septembrie 2019.

Doua grupuri tinta de clienti

Clasa X Progressive Edition este dedicat persoanelor aflate in cautarea unui pick-up robust, cu un plus de stil si cu mai multe functii de confort. Un model care sa fie o carte de vizita pentru afacerea lor si, simultan, un autovehicul confortabil si deopotriva prestigios.

Clasa X Power Edition este modelul de varf ca design si echipare. El este destinat clientilor pentru care stilul, performanta si confortul sunt primordiale. Clasa X Power Edition este un autovehicul potrivit pentru mediul urban, dar si pentru activitati sportive sau de timp liber. Pick-up-ul este perfect adaptat conditiilor impuse de stilul de viata urban al unei familii moderne, avand numeroase optiuni inteligente de conectivitate, sisteme de asistenta in timp real si o gama extinsa de accesorii si echipamente de siguranta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.