Raliul Perla Harghitei ii are in primele doua pozitii tot pe Simone Tempestini si Bogdan Marisca si dupa bucla secunda a zilei finale. In spatele lor se da insa o lupta acerba pentru ultima treapta a podiumului. Aceasta este ocupata momentan de Dan Girtofan, care a progresat doua pozitii.

Simone Tempestini a dus la 8 numarul victoriilor de proba speciala, dupa ce si-a adjudecat si toate cele trei probe ale buclei secunde a zilei finale din Raliul Perla Harghitei 2019. Marisca ramane al doilea, chiar daca pe primele probe n-a izbutit decat al 7-lea timp. In spatele lor insa, lupta pentru ultima treapta a podiumului s-a incins.

Prima proba i-a avut in spatele lui Tempestini pe Girtofan si Barbu. Pitigoi a terminat doar cu al 11-lea timp, astfel ca Barbu a urcat pe podium. Mai mult, Girtofan se apropia la numai 1,6 secunde de ”Dodo”, semn ca disputa va deveni tot mai aprinsa pe masura apropierii de finalul intrecerii. Porcisteanu, confruntat in continuare cu probleme tehnice, a pierdut din nou timp pretios. A ramas pe 6, dar ecartul sau fata de pilotii care-l preced a crescut substantial.

Proba urmatoare a adus o alta schimbare majora. Girtofan a fost din nou secondantul lui Tempestini si a obtinut secundele necesare pentru a ajunge pe podium. Mai mult, si Pitigoi l-a invins pe Barbu, astfel ca Barbu pierdea, dintr-un foc, doua pozitii. Aceasta este ordinea si la a doua vizita in parcul service, in conditiile in care la a doua trecere pe Lueta cei trei s-au clasat exact in ordinea conferita de ierarhia generala provizorie a raliului. Cei trei sunt insa intr-un ecart de numai 8,4 secunde, astfel ca totul se joaca pe ultima bucla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.