Raliul Argesului Catena – Powered by Peugeot se va desfasura in perioada 25-27 iunie, pe sase probe speciale de pe Transfagarasan si din zona municipiului Campulung. Competitia reprezinta prima runda din Campionatul National de Raliuri Betano.

Cu doar trei saptamani ramase pana la inceputul sezonului 2020 de raliuri, toate informatiile estentiale despre Raliul Argesului Catena – Powered by Peugeot sunt publice! De asemenea, inscrierile sunt deja deschise pentru evenimentul care reprezinta debutul raliurilor in 2020.

Pregatiri in toi

In ciuda perioadei de pandemie, marcata de restrictii, organizatorul ACS DTO Rally are surprize pentru concurenti. Iar pregatirile sunt in toi. Si se vor derula si in saptamanile ramase pana la eveniment. Eforturile echipei organizatorice si ale autoritatilor promit o cursa memorabila. Iar traseul spectaculos este unul din ingredientele principale.

Cea mai importanta localitate a judetului Arges, Pitestiul, va fi gazda comandamentului si parcului de service. Acestea sunt amplasate in centrul orasului. Competitia va debuta cu testele oficiale. Prima sectiune competitiva este programata vineri, la ora 16:30. A doua zi de concurs va purta concurentii pe aproape 80 de kilometri de proba pe Transfagarasan, intre Barajul Vidraru si Cabana Capra.

Surprize pentru concurenti

Organizatorii au pregatit noutati si in 2020. Astfel, in program exista un nou traseu de concurs, in apropiere de Campulung Muscel. In lungime de peste 12 kilometri, proba speciala ”Godeni” va reprezenta o provocare noua pentru echipaje, in timp ce prelungirea specialelor de pe Transfagarasan pana la Cabana Capra vor aduce masinile de curse in golul alpin. Duelurile cu secundele se vor da pe virajele spectaculoase de mai sus de Barajul Vidraru pe toata durata zilei de sambata, atat in urcare, cat si in coborare.

Intrucat inscrierile au fost deschise de astazi, toate formularele necesare echipajelor si echipelor sunt disponibile mai jos sau in sectiunea ”Competitori” de pe website. O noutate pentru echipaje o reprezinta verificarile administrative, care vor avea loc exclusiv in mediul online. Concurentii sunt rugati sa acorde o atentie sporita noului proces al verificarilor, organizatorii stand la dispozitia acestora pentru neclaritati.

Regulament particular: Regulament-Part-Raliul-Argesului-2020-v.6

Plan orar: PLAN-ORAR-CNRB-Arges-2020

Documentatia completa, hartile probelor speciale si stirile de ultima ura sunt disponibile pe pagina oficiala a competitiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.