Simone Tempestini BETANO

Simone Tempestini devine cel mai nou ambasador BETANO. Poziție din care va sprijini inițiativele brandului. Fie că vorbim despre promovare a excelenței în sport, a cauzelor sociale și a jocului responsabil. BETANO.COM este cea mai bună platformă mobilă de cazinou online și pariuri sportive din lume, conform EGR Awards 2019.

În vârstă de 26 de ani, Simone Tempestini este unul dintre cei mai prolifici piloți români. Și a moștenit pasiunea pentru viteză de la tatăl său, fostul mare pilot Marco Tempestini. Simone a debutat în competițiile de motorsport din România pe când avea doar 14 ani. Iar 7 ani mai târziu devenea cel mai tânăr campion național absolut de raliuri.

A repetat această performanță și în anii următori, iar în prezent deține 5 astfel de trofee, cucerite în anii 2015, 2016, 2018, 2019, 2020. Pe plan internațional, Simone a câștigat în 2016 titlul de campion mondial la juniori în World Rally Championship (WRC). Iar în 2018 a urcat pe locul 8 în clasamentul general din Raliul Turciei, deși a concurat cu o mașină dedicată WRC2. Din 2018, Simone face echipă cu Sergiu Itu. Obiectivul celor doi pentru 2021 este adăugarea în palmares a titlului de Campioni Europeni de Raliuri.

Simone Tempestini, obiective clare

„Abia aștept să iau startul oficial în sezonul 2021. Raliul Brașovului este unul dintre preferatele mele. Iar faptul că am câștigat ultimele 6 ediții de aici înseamnă mult pentru mine. Vom face totul și în acest weekend să scoatem un timp cât mai bun. Lucru care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul din acest an, câștigarea unui nou titlu”, spune Simone Tempestini.

”De asemenea, o vedem ca pe o încălzire pentru parcursul internațional. Vrem să avem cât mai multe curse în Campionatul European de Raliuri. Demers care să ne ajute să putem aduce un trofeu mare pentru România”, a declarat Simone Tempestini.

A 50-a ediție a Raliului Brașovului are loc în perioada 25-27 martie. Competiția este a doua etapă din Campionatul Național de Raliuri BETANO 2021. Prima rundă a avut loc în Covasna și a fost câștigată de Dan Gîrtofan.

„Simone Tempestini a dovedit prin consistență faptul că este un campion, un pilot care țintește sus. Ne plac ambițiile sale, dar și atmosfera din cadrul echipei Napoca Rally. Sporturile cu motor sunt o lume a zecimilor de secundă. Iar acestea pot face diferența în plus sau în minus. La fel ca în viață. Îi urăm bun venit lui Simone în familia BETANO și ne bucurăm să fim alături de el atât pe plan intern, cât și pe plan european”. Declarația îi aparține lui Vadim Cușnarencu, Marketing Manager Sport, Sponsorship & Performance BETANO România.

Investiții constante în performanță

În România, BETANO investește constant în susținerea sportului de performanță și a sportivilor de elită. Este partenerul principal al echipei CS U Craiova, partenerul oficial al echipei de fotbal FCSB. Ca și partenerul oficial al celei mai bune luptătoare a României, Alina Vuc. Sau al gimnastului român Marian Drăgulescu și al echipei de canotaj Gianina Beleagă – Ionela Cozmiuc.

Nu în ultimul rând, BETANO este și partenerul principal al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri. De asemenea, BETANO a încheiat parteneriate strategice cu fostul jucător de fotbal la echipele Steaua și Rapid, Narcis Răducan. Ca și cu Ciprian Marica, fostul internațional român. BETANO susține performanța în toate ramurile sportive, devenind în urmă cu puțin timp partenerul principal al celei mai bune echipe de Counter-Strike: Global Offensive din România, Nexus Gaming CS:GO.

Sursa: Betano

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here