Rival lanseaza o noua bara fata pentru modelul Toyota Land Cruiser 300. Noua bara aduce un aspect agresiv si o protectie robusta, oferind posesorilor de Toyota Land Cruiser 300 o optiune suplimentara pentru personalizarea si imbunatatirea vehiculului lor off-road preferat.

Specificatii:

  •  Bara fata din aluminiu de 6 mm, vopsita electrostatic negru, in doua etape pentru a  asigura durabilitate si rezistenta la coroziune.
  • Dotata cu suport pentru troliu din otel de 5 mm, care permite instalarea tuturor tipurilor de trolii pana la 12000 lbs.
  • Include un suport pliabil pentru placuta de inmatriculare, care ofera acces facil la troliu.
  • Proiectata pentru a asigura o instalare usoara in punctele din fabrica (OE).
  • In timpul instalarii se realizeaza mici taieturi in bara originala pe laterale.
  • Posibilitatea de a instala proiectoare LED.
  • Orificii pentru instalarea senzorilor de parcare.
  • Puncte de recuperare incluse, realizate din otel de 20 mm, cu o capacitate de incarcare de 5,5 tone.
  • Include un scut directie din aluminiu.
  • Conforma cu standardul ADR69 privind airbag-urile.Rival lanseaza o noua Bara Fata HD pentru Toyota Land Cruiser 300 2D.5723.1-scaled

Constructie solida si durabilitate remarcabila pentru aventurile off-road

Cu o constructie din aluminiu de 6 mm si finisaj negru in doua straturi de pulbere, bara fata HD de la Rival demonstreaza o durabilitate si rezistenta superioare. Materialul de inalta calitate asigura protectie impotriva impacturilor si coroziunii, facand din aceasta bara fata un partener de incredere in aventurile off-road.

Instalare usoara si compatibilitate perfecta cu punctele de montare OE

Proiectata pentru a se potrivi perfect in punctele de montare existente din fabrica, instalarea acestei bare fata HD este simpla si convenabila. Nu este necesara nicio modificare majora sau taiere suplimentara, ceea ce inseamna ca vei putea beneficia rapid de avantajele aduse de aceasta bara fata robusta.

Functionalitate imbunatatita si posibilitati de personalizare

Aceasta bara fata HD este echipata cu un suport pentru troliu din otel de 5 mm, care permite instalarea tuturor tipurilor de trolii cu o capacitate de ridicare de pana la 12000 lbs. De asemenea, include un suport pliabil pentru placuta de inmatriculare, oferindu-ti un acces usor si rapid la troliu fara a fi nevoie sa inlaturi intreaga placuta.

Rival lanseaza o noua Bara Fata HD pentru Toyota Land Cruiser 300 2D.5723.1_2-scaled

Protectie superioara si accesorii suplimentare pentru o experienta off-road completa

Pe langa rezistenta sa remarcabila, bara fata HD de la Rival vine cu un scut de protectie din aluminiu si o placa de protectie adanca de 6 mm. Aceste accesorii suplimentare ofera o protectie sporita pentru componentele sensibile ale vehiculului tau in timpul aventurilor off-road.

Conformitate cu standardele de siguranta pentru o calatorie fara griji

Bucura-te de o calatorie fara griji, deoarece bara fata HD de la Rival este conforma cu standardul ADR69 privind airbag-urile. Astfel, siguranta si functionarea corespunzatoare a sistemului de airbag-uri al vehiculului tau sunt asigurate in orice situatie.

Indiferent de provocarile off-road pe care le intampini, noua bara fata HD pentru Toyota Land Cruiser 300 de la Rival iti ofera performanta, rezistenta si protectie superioare. Cu o instalare usoara si posibilitati de personalizare, aceasta bara fata aduce o valoare adaugata semnificativa pentru experienta ta off-road. Fiind conforma cu standardele de siguranta, iti poti bucura aventurile fara nicio grija. Descopera acum toate avantajele oferite de aceasta bara fata HD si pregateste-te pentru o experienta off-road remarcabila cu Toyota Land Cruiser 300.

Despre Rival:

Rival este un brand premium, răspândit la nivel internațional:

  • 730 angajați;
  • 10 000 M2 spații de depozitare;
  • 27 000 M2 spații de producție;
  • 30 ingineri în departamentul R&D;
  • 2 fabrici: IATF 16949:2016, ISO 14001:2015, ISO 9001:2015.
  • 2 centre globale de logistică în Bremen Germania și Houston Texas.

Rival lanseaza o noua Bara Fata HD pentru Toyota Land Cruiser 300 5bd31642870b804f6c45fc6804c54618

În România și Bulgaria produsele Rival sunt distribuite oficial de către Best Ride.

Bara fata poate fi achizitionata accesand link-ul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.