Dacia Manifesto a fost votat ‘Conceptul auto cu cel mai reusit design’, prezentat in revista anuala Car Design Review

Conceptul inovator a castigat acest premiu exclusiv prin voturile oferite de cei mai buni designeri auto din lume

Dacia este nominalizata pentru prima data in publicatia Car Design Review

Manifesto este conceput pentru aventurile in aer liber; un laborator de idei pentru inovatiile care se vor regasi pe viitoarele vehicule ale gamei Dacia

Dacia Manifesto a primit premiul pentru „Conceptul auto cu cel mai reusit design”, prezentat in revista anuala Car Design Review. Titlul a fost oferit pe baza voturilor oferite de cei mai importanti designeri auto din lume.

Ajunsa la cea de-a zecea editie, Car Design Review celebreaza cele mai bune concepte de design si masini de serie ale anului. Topul anual este compilat de Car Design News, o publicatie de top care este principala sursa de informatii si recomandari pentru designerii auto din intreaga lume.

Prezentat anul trecut, conceptul Manifesto este intruchiparea perfecta a valorilor marcii Dacia. Este esential dar cool, robust si outdoor, economic si ecologic. Desi inca un concept, Manifesto este un laborator de idei, iar unele din inovatiile pe care le aduce se vor regasi pe viitoarele modele Dacia de serie.

„In cei 10 ani de cand are loc acest top, Dacia nu s-a numarat printre marcile nominalizate la categoriile de design auto, astfel ca obtinerea acestui premiu este cu atat mai surprinzatoare si dovedeste cat de mult a evoluat departamentul de design al Dacia.”, a declarat James McLachlan, editorul Car Design News.

„Manifesto este mult mai mult decat un simplu concept auto, este un laborator de idei care hraneste creativitatea noastra pentru viitoarele modele Dacia de serie. Noul concept car Dacia concentreaza si reafirma valorile brandului, fiind un vehicul simplu si cool, cu un design robust si eco-smart. Suntem foarte mandri sa vedem ca acest concept-car este recunoscut, mai ales ca rezultatele au fost determinate de voturile unora dintre cei mai respectati designeri din industria noastra.”, a declarat David Durand, Director de Design al marcii Dacia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.