Jeep® Avenger desemnata „Masina electrica a anului” la Top Gear com Electric Awards 2023

Noul Jeep® Avenger, complet electric, detine „Masina electrica a anului”, precum si „Cea mai buna masina electrica de oras” in TopGear.com Electric Awards 2023
Juriul de experti a apreciat designul si accesibilitatea lui Avenger
TopGear.com Electric Awards celebreaza cele mai bune masini electrice din industrie

Cele mai recente premii se adauga numarului tot mai mare de premii internationale al lui Avenger, inclusiv Masina europeana a anului 2023
Disponibil pentru comanda acum; proiectat si construit in Europa, SUV-ul compact Jeep Avenger este primul vehicul electric cu baterie (BEV) al marcii.

Noul Jeep® Avenger – Masina electrica a anului

Noul Jeep® Avenger, complet electric, a castigat si mai multa apreciere in presa internationala dupa ce a fost desemnat „Masina electrica a anului” si „Cea mai buna masina electrica de oras” in cadrul TopGear.com Electric Awards 2023, celebrand cele mai bune vehicule electrice din industrie din intreaga lume. un domeniu larg de hipermasini pana la hatchback.

Vorbind despre titlul „Masina electrica a anului” al lui Avenger, Jack Rix, editor al revistei Top Gear, a comentat: „Avenger este una dintre acele masini care pare sa fi fost proiectata de oameni carora le-a placut munca lor. Nu este smecher sau dragut si nu este exagerat. Doar ca formele, texturile, culorile si grafica sunt moderne si coereaza foarte bine. Este practic o tehnologie familiara, atent imbunatatita si bine ambalata, la un pret decent. Este mai degraba accesibila decat exclusiva. Acesta este, pentru aceste vremuri, un lucru foarte bun.”

Cea mai buna masina electrica de oras

TopGear.com a premiat, de asemenea, primul vehicul electric cu baterie de la Jeep cu „Cea mai buna masina electrica de oras”, adaugand: „Avenger este mic – mai scurt decat majoritatea crossover-urilor mici – conturul il face usor de mers pe strazile inguste si Protectia completa din plastic negru va va salva ziua cand o intelegeti usor gresit.

Deoarece este configurat pentru off-road usor, surplontele scurte si cursa lunga a suspensiei fac o treaba usoara in cazul speed bumperelor si a gropilor. Inaltimea ii permite sa transporte adulti in spate. Adunati cele de mai sus si obtineti cea mai buna masina electrica de oras chiar acum.”

Jules Tilstone, Managing Director, Jeep UK, a comentat: „As dori sa multumesc juriului Top Gear pentru ca a laudat Avenger ca oferta remarcabila in sectorul EV. Este emotionant sa construim pe recunoasterea substantiala din mass-media a lui Avenger, deja cu aceasta ultima castigare dubla a premiilor Top Gear Electric Awards 2023.

Avenger conduce oferta noastra pe piata europeana de vehicule de dimensiuni potrivite si reprezinta un pas inainte semnificativ catre urmatoarea generatie de jeep-uri electrificate.”

Masina europeana a anului 2023

Cele mai recente premii de la TopGear.com se adauga la distinctiile recente ale lui Jeep Avenger, inclusiv Masina europeana a anului 2023 – prima data cand marca a primit acest premiu in istoria sa – si cel mai bun SUV de familie in premiile Women’s World Car of the Year 2023.

Noul Avenger este un SUV compact care, la doar patru metri lungime, este pozitionat in segmentul B-SUV in crestere rapida. Destinat persoanelor active care cauta un SUV cu dimensiuni compacte, Jeep Avenger ofera o multime de spatiu si posibilitati de depozitare. Proiectat si construit ca un vehicul Jeep din prima zi, Avenger impacheteaza ADN-ul Jeep intr-un SUV compact, cu o combinatie unica de capacitate, stil, functionalitate si tehnologie.

Cu o autonomie de pana la 250 de mile* in ciclul WLTP, un nou grup motopropulsor electric combina un motor electric unic de 400 de volti cu 115 kilowati si 260 Nm de cuplu maxim si o noua baterie de 54 kWh.

Introducerea Jeep Avenger in Europa marcheaza inceputul urmatoarei etape de electrificare a marcii Jeep – valul BEV – care va vedea patru vehicule complet electrice sa ajunga pe piata pana in 2025. Pana la sfarsitul anului 2030, marca Jeep Vanzarile europene vor fi 100% pur electric.

 

*autonomie electrica WLTP estimata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.