Ram 1500 REV 2025 complet nou, complet electric, prezentat la Salonul Auto International de la New York, cu o autonomie tintita de pana la 500 de mile (805 km) de neegalat

5 aprilie 2023 – Auburn Hills, Michigan – Noul Ram 1500 REV 2025, complet electric – primul pick-up electric de la Ram Truck – isi face debutul mondial astazi la Salonul Auto International de la New York . Intreaga gama Ram va oferi clientilor solutii electrificate care ofera tehnologie avansata, de varf in anii urmatori.

„Ram 1500 REV complet electric este o piatra de hotar monumentala in calatoria noastra continua de a oferi cele mai bune solutii electrificate din industrie si intareste si mai mult gama noastra premiata”, a declarat Mike Koval Jr., CEO al marcii Ram – Stellantis. „Credem ca oferim clientilor nostri gama potrivita de solutii de propulsie si vom continua sa redefinim segmentul de camionete. Noul nostru Ram 1500 REV depaseste concurenta in domeniile care le intereseaza cel mai mult clientilor, inclusiv autonomie, remorcare, sarcina utila si timpul de incarcare.”

Ram 1500 REV 2025 prezentat la Salonul Auto International de la New York RM025_001FN

Ram 1500 REV 2025 va oferi clientilor doua optiuni complet electrice, inclusiv un acumulator standard de 168 kilowati-ora cu o autonomie tinta de pana la 350 mile (563 km) si un pachet de baterii mare optional de 229 kilowati-ora cu o gama tinta de pana la 500 de mile (563 km) de neegalat.

Ambele pot adauga o autonomie de pana la 110 mile (177 km) in aproximativ 10 minute, cu incarcare rapida de 800 de volti CC la pana la 350 kW, oferind clientilor solutii de incarcare rapida si convenabila.

Incarcarea bidirectionala de la vehicul la vehicul, de la vehicul la casa si de la vehicul la retea ofera Ram 1500 REV flexibilitatea de a incarca un alt vehicul electric cu baterie Stellantis sau de a furniza energie inapoi in retea.

Avand misiunea lui Ram de a face vietile mai usoare, pickup-ul poate, de asemenea, sa trimita energie la o casa in timpul unei furtuni, sa organizeze petrecerea din hayon sau sa furnizeze energie la tabara sau la santier. Un panou de putere la bord poate furniza pana la 7,2 kW, in timp ce un panou de putere la bord disponibil in partea de jos ofera pana la 3,6 kW.

Alte cifre de performanta vizate includ un timp de 0-60 mph de 4,4 secunde, 654 de cai putere si 620 lb.-ft. (aproximativ 840 Nm) de cuplu, pana la 24 inchi (61 cm) de vad, remorcare de pana la 14.000 de livre (6.350 kg) si o capacitate maxima de sarcina utila de 2.700 de livre (1.225 kg).

Ram se angajeaza in inovatie si conducerea sistemului de propulsie cu o gama care consta in orice si tot ceea ce isi doresc si au nevoie cumparatorii de pick-up, indeplinind cerintele din lumea reala. Astazi, Ram ofera cele mai eficient 4×4 si cel mai rapid, si mai puternic pick-up direct din fabrica.

Ram 1500 REV din 2025 este disponibil in cinci variante, inclusiv Tradesman, Big Horn/Lone Star, Laramie, Limited si, introducand un nou echipament, Tungsten.

Ram 1500 REV face parte din contributia semnificativa a Ram la planul strategic Dare Forward 2030 al Stellantis pentru a conduce lumea in care se misca, oferind solutii de mobilitate inovatoare, curate, sigure si accesibile. Ca parte a Dare Forward 2030, Stellantis investeste peste 30 de miliarde de euro pana in 2025 in electrificare si software pentru a livra vehicule electrice cu baterie (BEV) care sa raspunda cerintelor clientilor.

Noul Ram 1500 REV XR cu o gama de ultima ora va urma introducerea Ram 1500 REV complet electric.

Ram 1500 REV lider pe segment in privinta puterii, capacitatii si a performantei

Ram 1500 REV ofera consumatorilor un nou nivel de performanta cu module duble de actionare electrica (EDM) de 250 de kilowati care combina motorul, cutia de viteze si invertorul impreuna cu capacitatea de tractiune integrala.

Ram 1500 REV din 2025 are un EDM pe puntea din fata cu o deconectare automata a capatului rotii care permite rotilor din fata sa se invarteasca liber in anumite conditii, maximizand eficienta. Un EDM de 250 de kilowati este pozitionat pe puntea din spate, disponibil cu un diferential spate cu blocare electronica.

Ram 1500 REV 2025 prezentat la Salonul Auto International de la New York Ram-1500-REV-2025-prezentat-la-Salonul-Auto-International-de-la-New-York-scaledPachetul de baterie standard de 168 kilowati-ora are o autonomie tinta de pana la 350 mile (563 km), iar acumulatorul optional de 229 kilowati-ora are o autonomie tinta de pana la 500 mile (805 km). Ambele pot adauga pana la 110 mile de autonomie in aproximativ 10 minute cu incarcare rapida de 800 de volti DC la pana la 350 kW, oferind clientilor o solutie de reincarcare rapida si convenabila.

Vietile vor fi usurate datorita incarcarii bidirectionale de la vehicul la vehicul, de la vehicul la casa si de la retea, care poate trimite energie la o casa in timpul unei furtuni, poate organiza petrecerea din hayon sau poate furniza energie la tabara sau la santier. Un panou de putere la bord din pat poate furniza pana la 7,2 kW, in timp ce panoul de putere la bord disponibil din frunk ofera pana la 3,6 kW.

Ram 1500 REV 2025 prezentat la Salonul Auto International de la New York RM025_004FNRam 1500 REV 2025 este construit pe noul cadru STLA, conceput special pentru vehicule electrice de dimensiuni mari, cu un design body-on-frame. Cadrul complet nou din otel de inalta rezistenta este compus din materiale avansate pentru a fi usor, dar rigid si durabil. Cadrul STLA este mai lat in mijloc pentru a incorpora eficient acumulatorul, utilizand in acelasi timp protectia oferita de sinele cadrului. Un panou aerodinamic de lungime completa imbunatateste si mai mult cel mai alunecos pick-up din segment, cu un coeficient de rezistenta estimat de .340.

Soferii se vor bucura de conducere si de manevrabilitate de varf in clasa, de o suspensie spate independenta multi-link, cu suspensie pneumatica standard, exclusiva in segment, la nivel activ in patru colturi, cu amortizare adaptiva.

Suspensia pneumatica reglabila permite cinci moduri diferite: intrare/iesire, aero, normal, off-road 1 si off-road 2. Roti complet noi de aluminiu de 22 pe 9 inchi invelite in anvelope Pirelli Scorpion all-season 275/50R22. obtineti o combinatie de neegalat de rezistenta la uzura si zgomot de drum redus.

Capacitatile vehiculelor autonome includ asistenta activa la condus fara maini si sistemul de parcare automata ParkSense. Active Driving Assist este disponibil pentru conducerea automata hands-on-wheel/eyes-on-road si hands-free/eyes-on-road, folosind centrarea benzii cu control adaptiv al vitezei de croaziera. Sistemul foloseste mai multi senzori, inclusiv radare si camere pentru a dicta drumurile potrivite pentru tehnologie.

Designul modern prezinta o fata complet noua a viitorului electrificat al lui Ram

Ram 1500 REV din 2025 se mandreste cu o estetica moderna si contemporana, care telegrafeaza prezenta indrazneata si eroica pentru care Ram este cunoscut in timp ce isi dezvolta ADN-ul pentru a semnifica un viitor electrificat.

Fata cu totul noua este recunoscuta instantaneu, in timp ce este provocatoare prin prezenta sa grafica si arhitectura vizuala. Ram 1500 REV, complet electric, include faruri LED premium „diapazon” aprinse, o insigna „R-A-M” aprinsa reimaginata intr-un script modern, contemporan si un portbagajce se deschide cu o singura atingere, cu cel mai bun motor de 15 cu.- ft. (424 litri), de spatiu disponibil.

Ram 1500 REV imbratiseaza o  grila frontala moderna, de culoarea caroseriei, pentru a-l diferentia de restul gamei de sarcini usoare, mentinand in acelasi timp ADN-ul lui Ram.

Primul pick-up de utilitate usoara complet electrificat de la Ram ramane fidel radacinilor sale, cu linii musculare ale caroseriei si deschideri pentru aripi care au fost intinse pentru a acoperi anvelopele AT(all-terrain) de 20 sau 22 de inci.

Ram 1500 REV complet electrificat dispune de o capota specifica, nou proiectata, care este atat svelta, dar musculara, maximizand volumul interior prin sculptarea constiincioasa a suprafetei exterioare. O linie de caracter intinsa, arcuita pe partea corpului se intinde din fata in spate, in timp ce sculptura sofisticata asigura un profil lateral coeziv, modern, care este in armonie cu partea din fata si din spate.

Portul de incarcare a fost amplasat atent pe panoul frontal al soferului si, atunci cand este conectat, este iluminat de iluminarea LED premium intermitenta. Un sunet sonor semnaleaza ca Ram 1500 REV este conectat si incarcarea a inceput. Portul de incarcare ofera incarcare AC de nivel 1 si de nivel 2 in jumatatea superioara si incarcare rapida DC in jumatatea inferioara a incarcatorului.

Trecand in spatele lui Ram 1500 REV, modelele Tungsten au un hayon electric complet nou si o insigna noua, moderna si contemporana „R-A-M”. La fel ca si partea din fata, spatele lui Ram 1500 REV are un design complet nou, specific pentru vehicule electrice, cu LED-uri premium, care se intinde pe hayon, indicand ca este oferta Ram, complet electrica.

Noul Ram 1500 REV 2025 ofera cel mai bun pat de depozitare incuiat din segment cu RamBox unic si convenabil, cu o priza de 115 volti. RamBox este iluminat, foarte versatil, rezistent la intemperii, se poate incuia si include dopuri de scurgere in partea de jos a recipientelor de depozitare.

Materiale autentice, premium, completeaza cel mai avansat Ram 1500 din punct de vedere tehnologic

Noul Ram 1500 REV 2025 ridica din nou punctul de referinta pentru interioarele camionetelor cu o varietate de materiale autentice, premium, care sunt atat confortabile, cat si durabile. Echipa de design interior s-a concentrat pe texturi, culori, materiale premium si a continuat sa imbunatateasca functionalitatea pentru un lux neasteptat.

Materialele autentice si premium includ elemente din fibra de carbon, metal si piele care se combina pentru a oferi un nivel de lux vazut doar intr-un pick-up Ram.

Ram 1500 REV 2025 prezentat la Salonul Auto International de la New York RM025_021FNCel mai avansat Ram 1500 din punct de vedere tehnologic ofera vreodata o serie de caracteristici de varf incorporate in interiorul lider al segmentului, inclusiv sistemul avansat Uconnect 5 cu un nou ecran tactil de 14,5 inchi, instrument digital de 12,3 inchi, un prim segment de 10,25 inchi. ecran pentru pasager, oglinda retrovizoare digitala, afisaj head-up si un sistem audio Klipsch Reference Premiere.

Alte caracteristici imbunatatite includ un e-shifter (functionalitate P/R/N/D cu butoane noi pentru modul eco, blocare axului, control de coborare la deal si pentru a deschide si inchide frunk), noi butoane de regenerare (conducere normala sau cu o singura pedala cu max regen), un buton de pornire reproiectat, care are acum un simbol de putere iluminat, un buton de directie al remorcii si o banca de comutatoare de accesorii care, atunci cand este echipat cu ecranul tactil de 14,5 inchi, utilizeaza butoanele atat din partea de jos a ecranului tactil, cat si direct oprite. -ecran de mai jos.

Noul ornament Ram 1500 REV Tungsten ofera clientilor o experienta ultra-premium, ramanand in acelasi timp fideli naturii muncitoare a lui Ram 1500.

Interiorul Indigo/Sea Salt al lui Tungsten include noi accente de metal cu textura dubla semiluminoasa cu patina de platina/semi-luminoase, cu moletare diamant, piele intoarsa. Captuseala invelita, stalpi A si B si viziere, scaune din fata pentru sofer si pasager din piele matlasata premium incalzite si ventilate, reglaj in 24 de directii, inclusiv setari de memorie si functie de masaj, suport lombar electric si tetiere electrice in patru directii.

Alte caracteristici care confera Tungsten o senzatie si un aspect bine lucrat, de inalta calitate, includ o insigna Tungsten pe consola centrala, cu litere incrustate si moletare cu diamant, care afiseaza, de asemenea, cu mandrie numarul de identificare a vehiculului sau VIN, rame litofabricate din aluminiu patinat platina periata, un unic capacul central al schimbatorului de viteze, un sistem audio Klipsch Reference Premiere ultra-premium cu 23 de difuzoare, incarcatoare fara fir duale complet noi si un set de pedale metalice.

Cel mai avansat Ram 1500 din punct de vedere tehnologic

Noul Ram 1500 REV 2025, complet electric, dispune de cel mai recent si mai avansat sistem Uconnect de pana acum, cu un ecran tactil de 12 sau nou de 14,5 inchi si o experienta intuitiva pentru utilizator. Sistemul Uconnect 5 ofera si mai multe servicii conectate si caracteristici pentru o usurinta de neegalat in utilizare.

Ram 1500 REV 2025 prezentat la Salonul Auto International de la New York RM025_024FN

Cateva puncte importante ale sistemului includ:

  • Ecran tactil reconfigurabil de 12 si noile ecrane de 14,5 inchi, cu capacitate de divizare a ecranului pentru operarea cu doua aplicatii
  • Noul ecran de 10,25 inchi pentru pasager cu trei functii majore: Co-Pilot (navigatie, gestionarea dispozitivelor), divertisment (prin HDMI) si capacitatea de a vizualiza camerele exterioare ale vehiculului
  • Pagini EV care arata:

  • Flux de putere: demonstreaza fluxul de putere prin vehicul in kW
  • Impactul asupra gamei: sfatuieste cum sa reduceti consumul de energie si sa cresteti autonomia
  • Istoricul condusului: o diagrama cu bare de putere/incarcare care arata consumul de energie si regenerarea in intervale curente, saptamanale, de doua saptamani si de patru saptamani
  • Programe de incarcare: recomanda cand sa incarcati si pentru cat timp
    Plug & Charge: autorizeaza automat platile atunci cand este conectat la o statie de incarcare compatibila
  • Nivelul maxim al bateriei: clientul are de ales intre un nivel de incarcare de 80% pentru nevoile zilnice/de remorcare, care este optimizat pentru performanta bateriei sau 100% pentru nevoile pe distante lungi
  • Nivel de incarcare
  • Afisajul digital al soferului este dotat cu One Pedal Driving, care poate opri pickup-ul.
  • Alti indicatori EV includ puterea curenta, regenerarea, intervalul si temperatura bateriei

 

Ram 1500 REV din 2025 are un ecran pentru pasager de 10,25 inci. Vizibil doar pentru pasagerul din fata si cu control dinamic cu ecran tactil, ofera trei functii majore: Co-Pilot (navigatie, gestionarea dispozitivelor), divertisment (prin HDMI) si capacitatea de a vizualiza camerele exterioare ale vehiculului.

Ecranul pasagerului din fata are o mufa HDMI, care le permite ocupantilor sa isi conecteze telefonul sau tableta, transformand ecranul tactil intr-o extensie in oglinda a dispozitivului lor, permitand cautarilor pe internet, muzicii si utilizarii aplicatiilor sa se proiecteze prin sistemul Uconnect 5.

Ram 1500 REV 2025 dispune de un display head-up (HUD) color, care este configurabil pana la 10 inchi si ofera mai multe zone de continut diferite simultan, inclusiv Lane Departure, Lane Keep Assist, Cruise control adaptiv, navigare pas cu pas. , viteza actuala, viteza actuala si limita de viteza. Toate setarile HUD pot fi personalizate si salvate in profilurile soferului.

Adaptat pentru capacitatile electrice ale bateriei Ram 1500 REV, grupul de indicator digital de 12,3 inchi include un nou ecran care arata programul de incarcare (timpi estimati de incarcare atat pentru incarcatoarele de nivel 1, cat si pentru nivelul 2) si de conducere cu o pedala.

Sunt oferite aproape doua duzini de meniuri diferite, inclusiv tehnologii de asistenta pentru sofer, cum ar fi controlul adaptiv al vitezei de croaziera, asistenta activa la conducere, detectarea soferului somnolent si afisarea semnelor de circulatie cu limita de viteza.

Smartphone as a Key, in coordonare cu aplicatia Ram, le permite clientilor sa-si foloseasca smartphone-ul ca o cheie pentru a accesa si a porni vehiculul fara ca telefonul sa-si iasa din buzunar. Proprietarii de ram pot crea, de asemenea, chei digitale care pot fi partajate cu alte smartphone-uri, cu control deplin asupra accesului.

Cheia cardului este o rezerva care poate fi folosita in cazul in care bateria telefonului este descarcata sau daca soferul nu are telefonul la el. Un breloc traditional pentru chei este standard, dar optiunile de cheie pentru smartphone si card ofera clientilor mai multa flexibilitate in ceea ce priveste modul in care isi acceseaza pick-up-ul.

Ram 1500 REV 2025 prezentat la Salonul Auto International de la New York RM025_028FNSistemul audio Klipsch Reference Premiere ultra-premium ofera o calitate exceptionala a sunetului
Noul Ram 1500 Tungsten isi castiga locul in topul gamei cu un sistem audio Klipsch Reference Premiere ultra-premium cu 23 de difuzoare, ca echipament standard.

Performante audio uimitoare sunt furnizate prin sistemul audio rafinat, exclusiv pe segment, Klipsch, care foloseste 23 de difuzoare reglate special, inclusiv un subwoofer de 12 inchi de inalta performanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.