Salonul Auto de la Geneva 2019-Skoda Vision iV

Salonul Auto de la Geneva 2019 ne ofera astazi si maine, in zilele de presa, premierele. Va oferim, pe masura ce acestea „curg”, informatiile relevante despre cele mai importante modele.

Skoda Vision iV

Vision iV prefigureaza un SUV coupe electric pe care Skoda vrea sa-l lanseze in anii urmatori. Modelul este dezvoltat pe noua platforma MEB a Grupului Volkswagen.  Interiorul preia elemente de la conceptul Vision E si prefigureaza, se spune, designul interior al viitoarelor modele electrice de serie.

Vision iV beneficiaza de tractiune integrala si doua motoare electrice care genereaza 225 kW (306 CP). Conceptul atinge 100 km/h cu start de pe loc in 5,9 secunde. Bateria Li-Ion are o capacitate de 83 kWh si ofera o autonomie de 500 kilometri (WLTP).

Preview pentru viitorul Nissan Qashqai

Conceptul IMq implementeaza o alta filosofie de design pentru Nissan. Potrivit oficialilor marcii, elementele esentiale urmeaza sa fie implementate pe viitoarele SUV-uri ale marcii. Primul care va prelua aceste tuse urmeaza sa fie Qashqai.

Conceptul este echipat cu doua motoare electrice (unul pe fiecare punte) de 340 CP si 700 Nm. Pachetul de baterii este incarcat de un propulsor pe benzina de 1.5 litri.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.