Mit Motors se alatura campaniei service #StaiAcasa. Prin intermediul acesteia asigura suport clientilor sai sa ramana in siguranta acasa, fara grija unei deplasari la service. Service-urile Mit Motors raman deschise pentru a ajuta clientii care au cu adevarat nevoie sa circule, sa poata face acest lucru prin intermediul campaniei #StaiAcasa.

Serviciul „Door-to-Door”

Mit Motors doreste sa se asigure ca soferii se pot baza in continuare pe vehiculele lor. Si o face prin lansarea serviciului „Door-to-Door”, din cadrul campaniei #StaiAcasa. Acest serviciu presupune preluarea masinii de acasa/sediul clientului si returnarea ei in acelasi punct de catre reprezentantii Mit Motors. Mai mult, campania #StaiAcasa asigura si igienizarea masinilor. Astfel, se asigura ca autoturismele si autoutilitarele sunt predate in siguranta dupa interventiile in service.

In timpul preluarii/repararii/returnarii vehiculului, se vor folosi manusi de unica folosinta, masca de protectie precum si folii de plastic pentru volan si scaune. Elementele masinii expuse la atingere se vor dezinfecta cu agenti speciali aprobati de Ministerul Sanatatii.

In situatia unor lucrari suplimentare constatate in service, vor fi puse la dispozitia clientilor poze concludente si/sau materiale video usor accesibile prin intermediul unui dispozitiv electronic conectat la internet, care vor  permite clientilor sa vada si sa aprobe in cunostinta de cauza lucrarea recomandata si costul acesteia.

Preluarea masinii pe platforma

Lansata ca urmare a crizei Coronavirus, campania #StaiAcasa asigura, contra cost, preluarea pe platforma de la locuinta/sediul clientului (Door-to-Door). Ca si repararea, igienizarea si livrarea masinilor.

Costul mediu de tractare dus-intors in zona Bucuresti este de 280 lei TVA inclus, in functie de masina. Se ofera serviciul gratuit de tractare, valabil exclusiv in zona Bucuresti, solicitarilor primite in primele 15 zile de la lansarea prezentei campanii (02.04.2020), pentru programari la revizii efectuate cu piese si materiale furnizate exclusiv de Mit Motors sau pentru reparatii daune (dosarele trebuie sa fie emise de Asiguratori agreati prin contract de Mit Motors) si in limita disponibilitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.