Ford Romania doreste sa se asigure ca soferii se pot baza in continuare pe vehiculele lor. Si ofera serviciul „Door-to-door”, din cadrul campaniei #StaiAcasa. O campanie similara a fost deja lansata, dupa cum v-am anuntat, de BMW Romania, pentru modelele BMW si MINI.

Serviciul „Door-to-door”

Serviciul „Door-to-door” al celor de la Ford presupune preluarea masinii de acasa / sediul clientului si returnarea ei de catre consilierii service. Mai mult, campania #StaiAcasa cuprinde si efectuarea unui rezumat video despre operatiunile necesare, prin intermediul aplicatiei Video Check, precum si igienizarea masinilor. Astfel, Ford se asigura ca autoturismele si autoutilitarele sunt predate in siguranta dupa interventiile in service.

Rezumatul video realizat prin Ford Video Check permite clientilor sa vada si sa aprobe lucrarea recomandata si costul acesteia. Verificarea video poate fi accesata prin orice dispozitiv compatibil. Este vorba despre smartphone, tableta sau computer.

In timpul preluarii/repararii/livrarii vehiculului, se vor folosi manusi de unica folosinta, masca de protectie precum si folii de plastic pentru volan si scaune. Elementele masinii expuse la atingere se vor dezinfecta cu agenti speciali aprobati de Ministerul Sanatatii.

Service-uri deschise

Desi unele reprezentante Ford sunt acum inchise temporar, deoarece guvernele au luat masuri de siguranta publica, multe service-uri raman deschise. Chiar si in tarile cele mai afectate de criza. Este exemplul Italiei, unde initiativa a fost introdusa pentru prima data, la inceputul acestei luni.

„Stim ca exista inca soferi care livreaza, care trebuie sa transporte alimente, consumabile medicale, etc. Precum si clienti care ar putea face cumparaturi sau ar putea livra toate cele necesare pentru rudele in varsta”, a declarat Massimo Pasanisi, Director Operatiuni, Divizia de Servicii Post-Vanzare, Ford Europa. Campania #StaiAcasa le ofera clientilor siguranta ca reparatia vehiculului lor este realizata in timp util, iar acesta este igienizat inainte de a fi predat catre proprietar”.

Campania #StaiAcasa a fost deja lansata in multe tari europene, inclusiv Belgia, Republica Ceha, Danemarca, Finlanda, Franta, Italia, Germania, Grecia, Ungaria, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia si Marea Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.