BMW Group Romania a dezvoltat, pentru marcile BMW si MINI, impreuna cu reteaua de parteneri autorizati, un program national de preluare si livrare de automobile, pentru a evita expunerea suplimentara a clientilor marcilor amintite.

Pentru ca mobilitatea ramane un serviciu esential. In special pentru categoriile profesionale a caror activitate este deosebit de importanta in aceste momente, asa cum sunt medicii. Dar nu numai.

Livrare gratuita pentru automobilul nou

Livrarea este asigurata gratuit pentru toti clientii BMW si MINI care primesc un automobil nou. Serviciul de preluare si apoi livrare este gratuit pentru toti clientii cu lucrari de service de peste 1200 de lei.

Preluarea/predarea masinii se face cu o platforma de transport, fara sa fie nevoie de un contact direct intre personalul marcii si client. Toata comunicarea se desfasoara telefonic si in format digital.

Suplimentar, prin devizul digital Smart Video Communication, clientii de service primesc informatii complete despre operatiunile de intretinere si reparatii. Acestea includ materiale video explicative cu automobilul propriu realizate de tehnicianul de service. In final, plata se face la distanta, prin transfer bancar.

Serviciul este completat de un program de curatare a automobilului si de lucru protejat. Acesta include dezinfectarea directa a unor zone din automobil, folosirea manusilor si a unei huse de protectie pentru scaune si volan, intr-un efort de a minimiza riscurile unor contaminari.

Solutii de comunicare la distanta

Clientii au in continuare la dispozitie si o serie de solutii de comunicare la distanta. Echipa Customer Care poate fi contactata la numarul +40 312 297 499 sau la adresele de email [email protected] si [email protected] (de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00).

Canalele de social media ale marcilor (Facebook si Instagram) sunt de asemenea disponibile pentru solicitari. Pentru programari in service, clientii pot folosi si aplicatia mobila BMW ConnectedDrive care are o platforma de servicii after sales in extindere.

Predare la dealer: https://youtu.be/qoHrVLCzzrc
Preluare de acasă: https://youtu.be/2fTSljW4U00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.