Monster X este un proiect care are drept punct de plecare primul pick-up Premium, Mercedes-Benz X Class. Rezultatul: un model demn de Odiseea Spatiala.

Poate va aduceti aminte, tunerul Carlex s-a gandit ca modelul de baza nu este suficient. Si a propus o varianta mai musculoasa si mai rea. O versiune 6×6 pe care a botezat-o EXY 6×6. Si, vestea buna pentru cei care au apreciat-o, este ca intra si in productie intr-o cadenta limitata, pentru a-i conferi exclusivitatea pe care o merita.

Monster X, pick-up pentru Odiseea Spatiala! carlex

Monster X, pasul urmator

Carlex a facut doar primul pas. Pickup Design Studio a  venit cu o alta versiune, EXY Monster X Concept. In fapt, un EXY 6×6 pregatit special pentru circuit.

De data aceasta, nu se precizeaza vreun detaliu privind comercializarea. Insa cei de la Pickup Design Studio spun ca proiectul este extrem de serios si ca a fost gandit in acest sens. Mai mult, automobilul este gandit si ca unul pentru interventii, motiv pentru care a fost dotat cu trolii de mare capacitate.

Toate panourile vor fi din fibra de carbon, iar partea superiioara, foarte masiva, este scoasa in evidenta de o bara de lumini. Pentru un plus de impact, bena este intr-o nuanta galben aprins, care contrasteaza cu negrul caroseriei.

Un singur amanunt nu-l cunoastem. Cel referitor. Modelul de serie este propulsat de un 3.0 V6 de 258 CP, insa nu este exclus ca la momentul productiei sa se vorbeasca despre o unitate mai performanta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.