Ford Mustang Mach-E a fost extrem de asteptat si, evident, a declansat o multime de discutii. Dincolo de ele insa, stiti deja, Ford a anuntat ca Mustang va deveni o gama in sine. Si, tinand cont de priza pe care o au caroseriile „truck”, evident s-a pus problema daca nu cumva urmeaza sa apara si un Mustang Mach-E pick up.

Ford Mustang Mach-E pick-up, imagini computerizate Ford-Mustang-1024x576Evident, recenta prezentare a lui Tesla Cybertruck a agitat si mai mult apele. Pentru ca imediat au aparut o multime de contracandidati in segmentul pick up electric. Unii deja anuntati – pentru ca sunt multe proiecte in lucru – dar si altii noi. Si-atunci?

Prima imagine

Mustang Mach-E pick up are, pentru moment, o prima schita computerizata. Doar ca este neoficiala. Autorul este Nikita Aksyonov, de la Behance.net, un proiect media specializat in astfel de proiecte. Iar ceea ce a iesit nu arata deloc rau.

Numai ca, se pare, probabil, la acest nivel va trebui sa ne limitam si in perioada urmatoare. Iar argumentele sunt numeroase. Si o sa le abordam pe rand.

De ce nu?

Teoretic, pentru Ford, parintele lui F-150, cel mai bine vandut pick up de decenii, un model din acest segment ar avea sens. Mai cu seama ca marca si-a creat un grup de fani loiali brandului cand vine vorba despre acest segment.

Numai ca, pe de alta parte, daca vorbim despre Mustang, produsul ar trebui sa se remarce in ceea ce priveste performantele on road. Or, pe de alta parte, Raptor a aratat ca in momentul de fata clientii cauta altceva. Daca spui un pick up de performanta ei imediat se gandesc la capabilitatile off road.

Pe de alta parte, la Ford lucrurile n-au stat bine in trimestrul trei. Vanzarile pe piata americana au scazut cu aproape 30%, iar cele ale modelelor SUV cu 10%. In schimb, pe piata pick up au crescut cu 9%. Si-atunci, numai de o noua polemica n-ar avea nevoie Ford. Care, se pare, i-a suprat deja pe „puristi”, folosind Mustang ca simbol pentru noua familie de electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.