Audi va renunta in curand la modelele cu transmisie manuala, insa pana atunci arunca pe piata o editie Ultra Sport pentru modelul A4.

Vor fi fabricate doar 40 de unitati Audi A4 Ultra Sport Edition, iar fiecare model va beneficia de spectificatia „Premium Plus”, care include Sirius XM, senzori de parcare fata si spate, sunet Bang&Olufsen 3D, faruri cu LED, asistenta laterala si Audi Virtual Cockpit.

Aceast vehicul reprezinta, de asemenea, un tribut pentru modele Ultra Sport Edition introduse pentru prima oara pe generatia B6.

In cazul in care clientii doresc ca automobilele sa fie mai sportive, pot opta pentru pachetul Ultra Sport care include pedale de otel, volan plat, suspensie adaptiva, scaune sport cu ajustare lombara, tapiterie din piele Alcantara, pachet extern negru Titanium si vopsea gri Quantum pentru exterior.

In plus, masina primește de asemenea mai multe elemente din fibra de carbon, cum ar fi capacele oglinzilor, spoilerul spate si gurile de aerisire din interior.

Audi A4 Ultra Sport beneficiaza de jante de 19 inchi, cu cinci spite si finisaj mat de titan.

Cele 40 de modele Audi A4 Ultra Sport Edition nu vor avea scris modelul si motorizarea in partea din spate.

In ceea ce priveste motorizarile, vor fi aceleasi disponibile si pe versiunea de baza.

Editia speciala Audi A4 Ultra Sport va fi oferita, pentru inceput, doar in Statele Unite ale Americii.Audi a dezvaluit editia Ultra Sport pentru modelul A4 audi-a4-spateAudi a dezvaluit editia Ultra Sport pentru modelul A4 audi-a4-interior

Sursa: Auto NDTV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.