Andrei Dumitrescu (Tatuus) s-a impus pentru al doilea an consecutiv la Cupa Gorjului si relanseaza Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop cu doua etape inainte de final.

Fratele sau Silviu Dumitrescu (Osella) a fost al doilea, iar Bogdan Cuzma (Mitsubishi) a completat podiumul de la Ranca, informeaza Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS).

Liderul campionatului, Lucian Radut, a incheiat etapa pe 8, iar campionul national en-titre Paul Andronic a fost al patrulea la Ranca.

Clasamentul de la Cupa Gorjului 2018:

1. Andrei Dumitrescu (Tatuus)
2. Silviu Dumitrescu (Osella)
3. Bogdan Cuzma (Mitsubishi Lancer)
4. Paul Andronic (Mitsubishi Lancer)
5. Emil Nestor (Radical)
6. Calin Fagadar (Mitsubishi Lancer)
7. Mihai Leu (Ferrari 458)
8. Lucian Radut (Mitsubishi Lancer)
9. Costi Strtnic (Dacia STCC)
10. Andrei Serban (Skoda Fabia)

Inscris in ultima clipa la etapa de viteza in coasta de la Ranca, Andrei Dumitrescu a obtinut al doilea timp in prima mansa de recunoasteri de sambata dimineata. Fratele sau mai mare, Silviu Dumitrescu a fost cel mai rapid in aceasta urcare, in timp ce al treilea clasat a fost Emil Nestor.

La finalul primei zile de intrecere, Silviu Dumitrescu, care a dominat mansele de antrenamente cronometrate ale Cupei Gorjului, etapa a sasea din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, s-a impus in doua dintre cele trei urcari. Andrei Dumitrescu a reusit al doilea timp, iar campionul en-titre Paul Andronic a fost al treilea.

Duminica, fratii Silviu si Andrei Dumitrescu au dominat si mansele de recunoasteri dinainte celor doua urcari finale ale etapei a sasea din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop de la Ranca. Campionul en-titre Paul Andronic a reusit al treilea timp.

Urmatoarea etapa, a 7-a, din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta 2018 e programata in perioada 22-23 septembrie, la Camplung Muscel.

Sursa foto: Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) / rallyphoto.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.