Nu mai putin de 80 de piloti au luat startul la cea de-a treia etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta, desfasurata weekendul acesta la Poiana Brasov si denumita Trofeul Total.

Competitia a fost marcata de doua accidentate serioase. Mai intai, sambata, in mansa a treia a antrenamentelor cronometrate, pilotul Cosmin Gruba a fost implicat intr-un accident. Din fericire, acesta se afla in stare stabila, fiind constient.

In consecinta, etapa a treia a antrenamentelor cronometrate de sambata a fost anulata.

Etapa a 3-a de la Viteza in Coasta, marcata de accidente grave accident1

A treia etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta a continuat duminica cu ziua decisiva, in care Paul Andronic si-a sarbatorit ziua de nastere, fanii si cei apropiati pregatindu-i un banner surpriza.

Ziua a fost insa marcata de un nou accident grav, dar si de conditiile meteorologice care au dus la amanarea si apoi anularea mansei secunde de concurs.

Prima mansa de concurs a fost intrerupta dupa ce concurentul cu numarul 519 a fost implicat intr-un accident la postul 4, anunta Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS).

Etapa a 3-a de la Viteza in Coasta, marcata de accidente grave accident2

Lucian Radut a castigat prima mansa de concurs si totodata etapa a treia din Campionatul Național de Viteza in Coasta Dunlop, relansand astfel lupta la varf. Podiumul este completat de Istvan Soos si Costi Stratnic.

Din cauza conditiilor meteorologice, mansa secunda a fost anulata, astfel ca, pentru stabilirea rezultatelor finale, s-au luat in calcul timpii din prima mansa.

Primele doua etape din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta au fost castigate de Simone Tempestini, respectiv Andrei Dumitrescu.

Urmatoarea etapa, a 4-a, din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta e programata in weekendul 30 iunie – 1 iulie, la Resita.

Sursa foto: Rally Cow

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.