La lansarea prototipului Skoda Vision RS la Salonul Auto de la Paris din 2018, Skoda va oferi prime detalii ale unei compacte viitoare, precum si detalii ale urmatoarei faze de design a gamei sport RS.

In avansul premierei din octombrie, marca din Cehia publica in premiera schite care vor crea o prima impresie cu privire la conceptcar-ul sau dinamic.

Schitele ofera o prima impresie asupra conceptcar-ului care va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris 2018.

Chiar si schitele nu foarte detaliate dezvaluie ca un aspect esential al acestui prototip este caracterul aerodinamic. Sectiunea frontala este definita cu precizie. Cu farurile sale suple, partea din fata da senzatia de dinamism accentuat. Partea din spate este dominata de un difuzor si un eleron optimizat din punct de vedere aerodinamic.

Skoda Vision RS are o lungime de 4.356 de milimetri si latimea de 1.810 milimetri, înaltimea fiind de 1.431 milimetri si ampatamentul de 2.650 milimetri.

Incorporand referinte evidente din motorsport, acest automobil ofera indicii privind urmatoarea faza de design a modelelor sportive RS, pornind de la traditia de 117 ani a marcii Skoda în domeniul motorsport-ului.

Abrevierea RS a fost utilizata intaia oara în anul 1974, pentru automobilele sport de raliu 180 RS si 200 RS. In urma succesului repurtat de 130 RS, aceste doua litere au devenit cunoscute în întreaga lume.

Din 2000, au devenit emblema de identificare a versiunilor sport ale diferitelor game de modele Skoda.

Skoda anunta o noua masina compacta skoda-vision-rs-spate

In prezent, Skoda le ofera clientilor opt game de autoturisme: Citigo, Fabia, Rapid, Octavia, Karaq, Kodiaq şi Kamiq (in China), precum si Superb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.