La Salonul Auto de la Paris din acest an, Skoda aduce noile Vision RS si Kodiaq RS, precum si variantele Sportline si Scout.

Skoda Vision RS

Studiul Skoda Vision RS demonstreaza modul in care Skoda vede modelele RS si automobilul compact din viitor. Skoda Vision RS imbina sportivitatea unui nou limbaj de design atractiv, cu un nivel ridicat de sustenabilitate, folosind, de exemplu, fibra de carbon din materiale reciclate, precum si materiale vegane. In afara de fibra de carbon, materialul bine-cunoscut de la masinile de curse, interiorul mai este dominat si de sticla de cristal iluminata si animata.

Sistemul electric de propulsie garanteaza dinamism si eficiența. Hibridul plug-in imbina un motor 1,5 TSI pe benzina cu o putere de (110 kW / 150 CP) cu un motor electric de 75 kW, oferind o puterea totala de 180 kW (245 CP). Emisiile de CO₂ de numai 33 g/km evidentiaza sustenabilitatea sistemului de propulsie. Skoda Vision RS se poate deplasa pe o distanta de 70 km cu propulsie pur electrica si, deci, fara emisii.

Skoda aduce patru noutati la Paris vision-rs-gallery-02.0faf1940eb09387dd6c6922c30af3c82.fit-1450x760

Skoda Kodiaq RS

Primul SUV care va purta emblema RS este echipat cu cel mai puternic motor diesel din istoria modelelor de serie ale marcii: 176 kW (240 CP), urmand a intra in curand in productia de serie.

Stabilind un nou record la categoria SUV-urilor cu sapte locuri, de 9 minute si 29,84 secunde pentru un tur de circuit pe Nürburgring Nordschleife, Skoda Kodiaq RS si-a demonstrat deja abilitatile atletice intr-o maniera cu adevarat impresionanta, inca inainte de premiera sa mondiala, de la Paris. Skoda Kodiaq RS dispune de detalii specifice modelelor RS, inclusiv bare de protectie noi si elemente negru gloss, precum grila radiatorului, ramele geamurilor si oglinzile exterioare. La toate acestea se adauga si faruri full-LED.

Printre dotarile standard ale SUV-ului sportiv, se numara si tractiunea integrala, suspensia cu reglare adaptiva (DCC) si directia progresiva. Kodiaq RS este, de asemenea, primul model Skoda care include in dotarea standard jante din aliaj usor de 20 inchi si functia Dynamic Sound Boost. Aceasta functie accentueaza sunetul natural al motorului si ii rafineaza sonoritatea. Interiorul este marcat de scaunele sport acoperite cu Alcantara perforata si cu piele carbon, dar si de afisajul Virtual Cockpit.

Skoda aduce patru noutati la Paris kodiaq-rs

Skoda Karoq Sportline

Noua Skoda Karoq Sportline este, de asemenea, un model cu design sportiv. Lansat in anul 2017, SUV-ul compact si versatil este acum disponibil pentru prima data si in aceasta varianta si este singura versiune care poate fi echipata cu motorul 2,0 TSI de 140 kW/190 CP. in varianta Sportline, designul emotional al modelului Karoq este evidentiat si mai puternic, datorita numeroaselor elemente negre, care ii accentueaza alura dinamica. Scaunele sport negre cu tapiterie textila si cusaturi contrastante argintii, creeaza si la interior o atmosfera sportiva.

Skoda Karoq Sportline este disponibila cu tractiune fata sau integrala. Gama de motoare este compusa din doua motoare pe benzina si doua motoare diesel, care genereaza 110 kW (150 CP) sau 140 kW (190 CP).

Skoda aduce patru noutati la Paris sportline

Skoda Karoq Scout

Skoda Karoq Scout preia rolul aventurierului in gama Karoq. Aceasta noua varianta de off-road dispune in dotarea standard de tractiune integrala, pentru toate motoarele si are un design mai robust. Elementele din plastic argintiu protejeaza caroseria eleganta atât in oras, cât si in off-road. Bandourile cromate incadreaza grila radiatorului si geamurile laterale. Sub pasajele distinctive ale rotilor, versiunea Scout se face remarcata cu jante din aliaj usor de 18 inchi sau, optional, de 19 inchi.

Interiorul este echipat cu detalii negru Piano, bandouri decorative cu efect de lemn de frasin inchis la culoare si cu scaune cu tapiterii noi, cu cusaturi contrastante. Sub capota se afla unul dintre cele doua motoare diesel de 110 kW (150 CP) sau 140 kW (190 CP), ori motorul pe benzina 1,5 TSI de (110 kW / 150 CP).

 

Skoda aduce patru noutati la Paris karoq-scout-1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.