Skoda Kodiaq RS este noul model sportiv, pozitionat in varful gamei marcii auto cehesti. Peste doar o saptamana, SUV-ul ultra-sportiv va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris din 2018.

  • Kodiaq RS cu tapiterie Alcantara, cu cusaturi contrastante diamond-cross pe scaune si pe panourile usilor
  • Cel mai sportiv Kodiaq ofera spatiu din plin, plus un pronuntat caracter practic

Cel mai nou model al familiei Skoda RS imbina sportivitatea cu spatiul interior mare si flexibil, la care se adauga si caracterul practic specific tuturor modelelor acestui fabricant auto din Cehia.

Scaunele sport cu tetierele integrate, oferite ca dotare standard pentru Skoda Kodiaq RS, au sezutul si spatarul imbracate in Alcantara: un material frecvent utilizat in motorsport. Cusaturile contrastante si detaliile rosii, plus Alcantara perforata creeaza accente vizuale aparte.

Sectiunile laterale ale scaunelor sunt acoperite cu piele carbon si, la fel ca detaliile cotierei centrale si a cotierelor de pe portiere, sunt rafinate cu cusaturi decorative rosii.

Volanul sport multifunctional este decorat cu emblema RS, dar si cu cusaturi contrastante rosii.

Pe panourile usilor sunt aplicate detalii din Alcantara, dar aici, modelul distinctiv, diamond-cross, este accentuat de cusaturi negre. Plansa de instrumente cu finisaje de carbon, plafonul interior capitonat cu negru si pedalierul din otel inoxidabil desavarsesc designul sportiv al modelului Skoda Kodiaq RS.

SUV-ul pastreaza si calitatile deja consacrate ale gamei Kodiaq: spatiu din plin pentru cinci sau sapte persoane, un portbagaj mare si dotarile si functiile Simply Clever, specifice modelelor Skoda.

Skoda ne arata in detaliu interiorul noului Kodiaq RS KODIAQRS_seatsSkoda ne arata in detaliu interiorul noului Kodiaq RS KODIAQRS_seats_detail

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.