Skoda a dezvaluit cateva detalii despre Skoda Kodiaq RS, inainte de lansarea in premiera mondiala a SUV-ului sportiv, la Salonul Auto de la Paris.

  • Primul SUV Skoda cu faruri full-LED şi Virtual Cockpit in dotarea standard
  • Pentru prima data pentru un SUV Skoda, este disponibila optional culoarea exterioara Race Blue
  • Datorita sistemului Dynamic Sound Boost, puterea motorului poate fi simtita si mai direct

Producatorul auto ceh publica un video cu primele imagini ale farurilor full-LED, cu Virtual Cockpit si cu noua functie Dynamic Sound Boost, care accentueaza si mai mult caracterul dinamic al modelului Skoda Kodiaq RS.

Cu cel mai puternic motor diesel din productia de serie oferit vreodata de Skoda (176 kW, 240 CP), plus tractiune integrala si suspensii adaptive, primul SUV de inaltele performante al marcii este conceput pentru sportivitate, din toate punctele de vedere.

Caracterul dinamic al masinii este accentuat de efectul cristalin al farurilor full-LED, care sunt incluse in dotarea standard, precum si de limbajul de design specific al marcii.

In video, masina este finisata in culoarea exterioara optionala Race Blue, care este disponibila pentru prima data pentru un SUV Skoda.

In dotarea standard a modelului Skoda Kodiaq RS este inclus si afisajul Virtual Cockpit, care poate fi ajustat in maniera individuala. „Sport” este al cincilea mod de afisare si aseaza turometrul si vitezometrul in pozitie centrala.

Kodiaq RS este primul model Skoda oferit vreodata cu Dynamic Sound Boost. Acest sistem sofisticat foloseste datele de la sistemul electronic de bord al masinii si variaza si accentueaza sunetul motorului in functie de modul de condus selectat.

Skoda Kodiaq RS va fi prezentata publicului in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, in octombrie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.