Imagini cu un prototip al viitoarei generatii a Mercedes-Benz C-Class au fost dezvaluite recent in mediul online.

E pentru prima oara cand vehicul e surprins la teste si, la prima vedere, arata similar cu actualul C-Class facelift. Totusi, e destul de greu de observat avand in vedere camuflajul purtat.

La o privire mai atenta se poate observa ca majoritatea partilor exterioare nu sunt gata de productie. Grilele, farurile si chiar lampile stopurilor sunt temporare sau improvizate. Oglinzile retrovizoare sunt totusi noi, dar chiar si in acest caz e prea devreme pentru a ne pronunta daca vor ajunge sau nu pe vehiculul de productie.

Jantele de pe vehiculul surprins la teste au fost imprumutate de la modelul curent.

Viitorul Mercedes-Benz C-Class, surprins pentru prima oara la teste c-class-lateral

Viitoarea generatie a Mercedes-Benz C-Class va fi bazata pe noua si modificata platforma MRA2, pe care e dezvoltat E-Class. Aceasta platforma ar trebui sa permita masinii sa scada in greutate, dar si sa faca unele modificari in ceea ce priveste dimensiunile.

E de asteptat, de asemenea, ca noul C-Class sa beneficieze de o cabina mai spatioasa, in timp ce ampatamentul ar trebui sa fie similar cu cel al modelului actual.

La interior, viitorul C-Class va veni cu multe actualizari, o configuratie digitala complet pentru instrumente si infotainment, impreuna cu multe gadgeturi.

E inca devreme pentru motorizari sau specificatii tehnice, dar e foarte probabil ca Mercedes-Benz C-Class sa ofere si o propulsie hibrid.

Viitorul Mercedes-Benz C-Class, surprins pentru prima oara la teste c-class-spate

2020 e anul in care noua generatie a C-Class va fi vazuta pe sosele.

Sursa foto: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.