O noua inventie din Filipine, numita „Flood Guard Car Bag”, va poate ajuta sa va protejati masina impotriva inundatiilor si sa salvati sume importante date apoi pentru reparatii.

Inundatiile au facut prapad anul acesta in Romania, iar imaginile cu masini avariate sau chiar luate de ape am tot vazut la jurnalele de stiri. In acest sens, un inventator din Filipine e convins ca a gasit solutia perfecta pentru a-ti proteja masina impotriva inundatiilor severe.

„Flood Guard Car Bag” nu e doar o husa pentru masina, ci mai mult decat atat. Este rezistenta la apa si complet etansa.

Cum sa-ti protejezi masina impotriva inundatiilor husa-1

Este de asemenea simplu de folosit, tot ce trebuie facut e sa patrundeti cu masina in aceasta husa, acoperiti vehiculul, iar apoi se formeaza un cocon etans, care o va proteja de apa.

„Flood Guard Car Bag” vine chiar si cu franghii, astfel incat masina sa poata fi ancorata intr-un anumit loc, in cazul in care exista teama ca aceasta ar putea fi luata de ape.

Husa de protectie impotriva inundatiilor e disponibila in doua dimensiuni, una pentru hatchback-uri si sedanuri de clasa medie, iar cealalta poate acoperi un SUV sau un pick-up truck.

Pretul este unul pe masura, de aproximativ 580 de dolari.Cum sa-ti protejezi masina impotriva inundatiilor husa-2

Sursa: Auto NDTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.