Hyundai a atras multe priviri la Salonul Auto de la Geneva prin prezentarea prototipului electric Kite.

Hyundai Kite e un buggy cu doua locuri, conceput in parteneriat cu departamentul european de design al celor de la Hyundai si mai multi studenti de la Institutul European de Design din Torino.

Se distinge prin absenta plafonului si a usilor, iar conceputul imbratiseaza ideea unui vehicul care se poate deplasa atat pe drum cat si pe apa.

Aparitie spectaculoasa la Geneva: Hyundai Kite, un buggy electric buggy-2Aparitie spectaculoasa la Geneva: Hyundai Kite, un buggy electric buggy-3

Modelul are o lungime de 3.745 mm, o latime de 2.235 mm si o intaltime 1.455 m.

In interior gasim scaune Sabelt si o cutie de viteze dezvoltata in parteneriat cu Grupul Sila.

Un astfel de design a reprezentat o provocare suplimentara pentru studentii italieni, deoarece au trebuit sa deseneze si interiorul. Toate conceptele IED anterioare prezentate la Geneva s-au concentrat exclusiv pe exterior.

Conceptele studentilor de Institutul European de Design nu ajung sa fie si modele de serie, scopul lor fiind de a explora idei, precum si de a oferi inspiratie si experienta pentru viitoarea generatie de designeri.

Aparitie spectaculoasa la Geneva: Hyundai Kite, un buggy electric buggy-4Aparitie spectaculoasa la Geneva: Hyundai Kite, un buggy electric buggy-5Aparitie spectaculoasa la Geneva: Hyundai Kite, un buggy electric buggy-6

Salonul Auto de la Geneva va fi deschis publicului in perioada 8-18 martie.

Marti si miercuri, portile primului eveniment auto important al anului din Europa au fost deschide doar pentru reprezentantii mass-media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.