Polaris a anuntat o noua versiune pentru modelul RZR XP Turbo S.

Noul model al producatorului american are 168 de cai putere, puterea e directionata prin PVT (Transmisie Variabila Polaris), iar regulatorul acceleratiei e, de acum, mai agresiv.

Polaris a lansat noul RZR XP Turbo S 2018-Polaris-RZR-XP-Turbo-S-Action-2Polaris a lansat noul RZR XP Turbo S 2018-Polaris-RZR-XP-Turbo-S-Action-3Pentru un comportament pe masura in off-road, Polaris RZR XP Turbo S dispune de anvelope de 32 de inch si o garda la sol de 16 inch. De asemenea, are axe mai mari si mai puternice decat precedentul model, precum si brate de control si tranctiune consolidate.

Sistemul de protectie impotriva rasturnarii si sasiul au fost de asemenea imbunatatine, iar sistemul de asistenta la volan promite un raspuns mai promt. In plus, suspensia activa Dynamix ii permite soferului sa stabileasca rigiditatea acesteia in miscare.

Polaris a lansat noul RZR XP Turbo S 2018-Polaris-RZR-XP-Turbo-S-Rocks-1Polaris a lansat noul RZR XP Turbo S 2018-Polaris-RZR-XP-Turbo-S-Action-6

La capitolul estetic, Polaris RZR XP Turbo S are un design nou si un cockpit modernizat.

„Ne-am propus sa producem cele mai capabile si agresive versiuni side-by-side de pe piata si, fara indoiala, am reusit cu acest model”, a declarat Chris Musso, presedintele diviziei Vehicule de Teren a celor de la Polaris.

Pe piata americana, Polaris RZR XP Turbo S poate fi achizitionat in schimbul a 27.500 de dolari.

Polaris a lansat noul RZR XP Turbo S 2018-Polaris-RZR-XP-Turbo-S-SeatsPolaris a lansat noul RZR XP Turbo S 2018-Polaris-RZR-XP-Turbo-S-Rocks-1Polaris a lansat noul RZR XP Turbo S 2018-Polaris-RZR-XP-Turbo-S-Dynamix-Active-SuspensionPolaris a lansat noul RZR XP Turbo S 2018-Polaris-RZR-XP-Turbo-S-Cockpit

UTV Rager 150 EFI

RZR XP Turbo S e cel de-al doilea model prezentat de Polaris in decurs de doar cateva zile. Saptamana trecuta am facut cunostinta cu UTV Ranger 150 EFI, un prim astfel vehicul destinat copiilor de minim 10 ani.

UTV Ranger EFI incorporeaza tehnologii de siguranta de ultima generatie, precum geofencing, limitarea digitala a vitezei si pornirea protejata printr-o parola, care poate fi controlata de pe smartphone-uri de catre parinti.

Disponibil in culoarea rosu solar, RANGER 150 EFI are doua locuri, iar sub capota regasim un motor electronic cu injectie de 150cc, alimentat cu combustibil.

Are un pret de pornire de 5.000 de dolari si va fi diponibil pentru comenzi incepand cu jumatatea lunii martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.