Liderul industriei de vehicule pentru off-road, Polaris, a prezentat noul UTV Ranger EFI, un prim astfel vehicul destinat copiilor de minim 10 ani.

UTV Ranger EFI incorporeaza tehnologii de siguranta de ultima generatie, precum geofencing, limitarea digitala a vitezei si pornirea protejata printr-o parola, care poate fi controlata de pe smartphone-uri de catre parinti.

„Ca un pasionat de cursele de off-road, iubesc faptul ca pot impartasi aceasta placere cu familia, dar ca parinte, vreau sa fiu sigur atunci cand copiii mei se distreaza, invata si castiga experienta in timp ce conduc vehicule de off-road”, a declarat presedintele Polaris, Chris Musso.

„Proiectat cu tehnologie inovativa, cu siguranta drept prioritate, Ranger 150 EFI este proiectat să ofere familiilor iubitoare de RANGER o cale de a-si extinde pasiunea de a conduce vehicule off-road la generatia urmatoare si de a face calatoria drept o aventura de familie”, a completat acesta.

Polaris a prezentat UTV-ul Ranger 150 EFI (Video) polaris-ranger-2

Folosind aplicația RIDE COMMAND si afisajul digital al vehiculului, adultii pot stabili limite pentru copii folosind functia geofencing.

In plus, functia de limitare a vitezei digitale permite parintilor sa stabileasca limite de viteza atât in ​​interiorul, cât și în afara zonei stabilite, ajutand copiii sa se plimbe la viteza corespunzatoare varstei, experientei si terenului.

Echipat cu un sistem de interblocare a centurii de siguranta, vehiculul limiteaza viteza maxima la 10 kilometri/ora pana cand centura de siguranta este cuplata. Caracteristicile suplimentare includ un steag cu vizibilitate ridicata, două casti, o cusca de protectie, plase de siguranță si luminile de zi cu LED-uri si lampile din spate.

Disponibil in culoarea rosu solar, RANGER 150 EFI are doua locuri si este alimentat de un motor electronic cu injectie de 150cc, alimentat cu combustibil.

Inclinarea directiei si un glisor de scaun de 5,7 inci ofera ajustabilitate pentru sportivii in crestere, in timp ce ampatamentul ridicat si anvelopele de teren de 22 inch va ajuta la condusul pe terenuri dure.

Polaris a prezentat UTV-ul Ranger 150 EFI (Video) polaris-ranger-1

Modelul RANGER 150 EFI ofera acoperis, parbriz, integral sau doar pe jumatate, spoiler fata si spate ca accesorii optionale.

Va fi diponibil incepand cu jumatatea lunii martie, la un pret de 5.000 de dolari.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.