Poti incepe sa-ti construiesti Gladiator-ul de vis acum, dar pretul ramane o surpriza. Acum puteti configura pick-up-ul de vis Jeep Gladiator. Din pacate, configuratorul marcii nu ofera inca preturi pentru niciunul dintre modelele sau optiunile camionetei, deci nu putem spune cat de scump ar putea fi vehiculul atunci cand bifati toate casutele.

Jeep afirma in prezent ca Gladiator este disponibil in patru echipari: standardul Sport, Sport S, Overland si Rubicon. Sport S se diferentiaza fata de cea mai joasa clasa prin rotile de 17 inci, geamurile electrice, oglinzile electrice, inchidere centralizata si telecomanda keyless. In plus, Overland beneficiaza de roti de 18 inci, praguri laterale si overfendere in culoarea caroseriei. In cele din urma, Rubicon este destinat oamenilor care intentioneaza sa mearga off-road cu caracteristici precum sistemul Jeep’s Rock-Trac 4X4 cu rapoarte de crawl de 84:1, anvelopele de 33 inch, aripi ce permit o deplasare mai mare a suspensiei, deconectarea sway-bar-urului, amortizoarele Fox, diferentiale la ambele punti, o capota ventilata si pragurile pentru a proteja caroseria si bena.

Configuratorul pentru Jeep Gladiator 2020 este live, dar nu si preturile 2020-jeep-gladiator-5
La lansare, Jeep lanseaza doar motorul V6 de 3.6 litri ca fiind disponibil si produce 285 cai putere (212 kw) si un cuplu de 353 de nm. Dispune in standard de o cutie manuala cu sase trepte, dar o automata cu opt trepte este disponibila ca optiune. La un moment dat in viitor, un motor de 3.0 litri cu sase cilindri, cu 260 CP (194 kW) si cuplu de 600 Nm se alatura gamei.

La exterior, cumparatorii pot comanda Gladiator in 10 culori. Exista, de asemenea, posibilitatea de a alege intre un soft top sau hard top din trei piese, in plus fata de optiunea de a le avea pe amandoua. O acoperitoare de bena si o protectie tip bed liner.

Configuratorul pentru Jeep Gladiator 2020 este live, dar nu si preturile 2020-jeep-gladiator-3In plus, Rubicon este disponibil cu anvelope de teren de 33-inch si o bara frontala cu locas pentru montarea unui troliu. Aripile modelului de top sunt disponibile optional in culoarea caroseriei. In plus, cumparatorii de Rubicon pot adauga o camera frontala cu ghidare pentru traseul anvelopelor, care apar pe ecranul infotainmentului.

Overland si Rubicon au aceleasi pachete de optiuni. Cumparatorii pot adauga caracteristici cum ar fi o multime de echipamente de remorcare, incluzand un alternator de 240 de amperi, un carlig de remorcare de clasa IV, o racire a motorului heavy duty si camera spate ce faciliteaza cuplarea la remorca. Exista, de asemenea, upgrade-uri cum ar fi iluminarea cu LED-uri, scaune incalzite, un afisaj infotainment de 8.4 inci, monitorizare unghiului mort si un sistem adaptiv de control al vitezei de croaziera.

Gladiatorul incepe sa ajunga la dealeri in al doilea trimestru din 2019. Preturile finale ar trebui sa fie disponibile mai aproape de lansare.

Configuratorul pentru Jeep Gladiator 2020 este live, dar nu si preturile 2020-jeep-gladiator-2Configuratorul pentru Jeep Gladiator 2020 este live, dar nu si preturile 2020-jeep-gladiator-1Configuratorul pentru Jeep Gladiator 2020 este live, dar nu si preturile 2020-jeep-gladiatorConfiguratorul pentru Jeep Gladiator 2020 este live, dar nu si preturile 2020-jeep-gladiator-8Configuratorul pentru Jeep Gladiator 2020 este live, dar nu si preturile 2020-jeep-gladiator-7Configuratorul pentru Jeep Gladiator 2020 este live, dar nu si preturile 2020-jeep-gladiator-6Configuratorul pentru Jeep Gladiator 2020 este live, dar nu si preturile 2020-jeep-gladiator-9Configuratorul pentru Jeep Gladiator 2020 este live, dar nu si preturile 2020-jeep-gladiator-4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.