Sebis Enduro Challenge a deschis sezonul in CNIR Extreme Crosscountry. Intrecerea din judetul Arad a fost organizata de Lion Racing Team. Care le-a oferit participantilor care au urcat pe podium, cu ajutorul partenerilor, premii (vouchere valorice).

Evident, fiind vorba de runda care a deschis sezonul, a fost extrem de asteptata. Vacanta creste dorinta de competitie si pofta de adrenalina. In plus, in acest an startul sezonului a fost programat in luna mai, amplificand aceste sentimente. Cum a fost competitia, ne dezvaluie Sebastian Bodea.

Sebis Enduro Challenge prin ochii invingatorului 59941376_2793414237367022_4908829293531889664_n
Sebis Enduro Challenge, o provocare

Evident, fiind vorba despre invingator, pentru Sebastian intrecerea a reprezentat un succes. Recunoaste insa ca, pe de alta parte, competitia a fost o provocare. Si nu doar pentru ca organizatorii au reusit sa croiasca si-n acest an un traseu care sa-i puna pe sportivi la incercare.

„Sebis Enduro Challenge ne ofera mereu surprize si un plus de adrenalina. Anul acesta a fost o etapa cu atat mai grea cu cat  ploile care au cazut inaintea cursei au facut ca traseul sa fie foarte greu. Efectiv am intalnit noroi pe intregul traseu. Dar, cand ai parte de astfel de provocari, gustul succesului este si mai dulce”, spune Sebastian.

Pentru a continua: „Am inceput cu bine cursa, dar dupa cateva ture am ajuns din urma cativa concurenți de la clasa Hobby care erau impotmoliti. Nu am izbutit sa gasesc o bretea sa ii ocolesc. Sportivul care era in spatele meu, Burjan Zoltan, a gasit o varianta de ocolire, iar din acel moment am avut parte de o cursa extrem de palpitanta”.

Sebis Enduro Challenge prin ochii invingatorului 60514153_2793314120710367_8314862127332458496_nDuel aprins pentru victorie

Lupta pentru prima pozitie a fost extrem de disputata. Din pricina conditiilor traseului, Sebastian nu a putut ramane aproape de adversar, pentru a-l depasi. Mai mult, dupa aproximativ 40 de minute din cursa (durata totala, 2h si 15), a ramas fara ochelari. Sarcina sa s-a ingreunat serios.

A reusit in cele din urma sa treaca la conducere, insa apoi au existat mai multe momente in care a schimbat locul cu Burjan Zoltan. „Abia in ultimul tur am reusit sa ma desprind. Am luat apoi un avans confortabil si am izbutit sa castig. Locul secund i-a revenit lui Burjan Zoltan. Iar ultima treapta a podiumului, lui Alexandru Tudor. Ii felicit pe amandoi si astept si alte confruntari la fel de spectaculoase”, povesteste Bodea.

Sebis Enduro Challenge prin ochii invingatorului WhatsApp-Image-2019-05-14-at-19.30.56

Pentru acesta, urmatoarea provocare este o alta intrecere organizata de clubul Lion Racing. Este vorba despre cursa de la Secas, programata in 25 mai.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.