Robert Ciobanu si Eniko Antal au reusit sa obtina locul 1 in clasamentul general si locul 1 la clasa SSV,  in Cupa Zaig Mania, prima cupa a sezonului de Rally Raid 2023.

Cei doi sportivi sunt membri ai Clubului Best Ride si au concurat cu SSV Can Am Maverick X3, un vehicul puternic si popular in competitiile de off-road si Rally Raid.

La finishul acestei cupe Robert Ciobanu a declarat: “Cupa Zaig Mania a reprezentat o baza foarte buna de antrenament. Am reusit de asemenea sa testam si Can Am-ul”. Rally Raid este o disciplina care necesita o combinatie de abilitati de conducere, navigatie si tehnica, precum si o buna pregatire fizica si mentala. Am reusit astazi sa punem cap la cap toate aceste abilitati si sa obtinem locul 1. Speram ca la sfarsitul Campionatului sa fim tot pe locul 1”

Robert Ciobanu si Eniko Antal - Club Best Ride: locul 1 la Cupa Zaig Mania Bistrita cupa-zaig-mania-2023

Cupa Zaig Mania a dat startul sezonului de Rally Raid al Romaniei 2023

Cupa Zaig Mania 2023, a fost organizata de clubul Zaig Mania si a avut startul festiv in orasul Bistrita, apoi sportivii au concurat pe o distanță de 90 de kilometri de probe speciale.

Cupa Zaig Mania a reusit sa aduca la start 19 echipaje.

Paul Zaig, presedintele Clubului zaig Mania a declarat la sfarsitul acestei competitii ca este multumit de felul in care s-a desfasurat aceasta Cupa, si isi doreste ca pe viitor sa aduca Bistrita in prim planul Campionatului National de Rally Raid Plan prin organizarea unei etape de Campionat National la Bistrita.

La aceasta cupa de Rally Raid au pus umarul si partenerii: Megatitan, Big Store Milwaukee, Log Flo Trans, Casa de Vinuri Zaig.

Sezonul 2023 de Rally Raid promite sa fie unul plin de emotie  si suspans, iar victoria lui Robert si Eniko in Cupa Zaig Mania a pus bazele unei serii de evenimente interesante si palpitante.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.