23YM HONDA TRANSALP

Noul XL750 Transalp și EM1 e: vehiculele conduc gama completă Honda modele 2023, dezvăluite la EICMA

  • Celebrul Transalp revine în gama Honda într-un nou pachet de aventură având dimensiuni medii
  • Noul scuter urbană CL500 îmbină farmecul retro cu echipamente și tehnologie moderne
  • Gama Rebel se extinde odată cu introducerea noului CMX1100T Rebel dezvoltat pentru confort sporit și practic la distanțe lungi.
  • Forza 125 și Forza 350 capătă o nouă înfățișare, în conformitate cu modelul de vârf Forza 750.
  • Noile palete de vopsea pentru MSX125 Grom continuă o serie de noi actualizări de culoare pentru 23YM

După ce a anunțat deja revenirea celebrului Hornet în gama sa pentru modelul din 2023, la EICMA din Milano, Honda și-a dezvăluit întreaga sa gamă europeană de motociclete pentru sezonul viitor.

Printre momentele importante se numără revenirea unei alte legende Honda, un scuter urban, naked și dezvăluirea primului vehicul Honda cu două roți EV din Europa.

XL750 Transalp

Noile modele XL750 Transalp și EM1 e: dezvăluite la EICMA 421561_23YM_HONDA_TRANSALP
23YM HONDA TRANSALP

Revenirea la gama Honda a evocatorului Transalp, sub forma lui XL750 Transalp.

Moștenind spiritul ilustrului său predecesor, XL750 Transalp este proiectat să fie acasă oriunde – de la naveta în orele de vârf până la o călătorie prelungită, de la o potecă prăfuită la o trecătoare alpină.

Această abilitate completă este derivată din noul motor dublu paralel de 755 cmc al Honda, care combină o putere substanțială si cuplu în intervalul de turații mici și medii, plus caracterul și sunetul captivant de la manivela de 270° și noul eșapament. Puterea maximă de 67,5 kW ajunge la 9.500 rpm, cuplul maxim de 75 Nm la 7.250 rpm.

Ajutoarele electrice care rulează prin Throttle By Wire îi permit conducătorului să aleagă între 5 moduri de rulare pentru a-și selecta combinația preferată de putere a motorului, frânare a motorului și control selectabil al cuplului Honda (HSTC) cu control Wheelie integrat.

Noul motor este găzduit într-un cadru de oțel diamant ușor pentru a oferi o manevrabilitate ușoară, agilă și care inspiră încredere în orice situație. Pentru performanțe suple pe șosea și pentru absorbția denivelărilor în teren, Transalp este echipat cu furci Showa SFF-CATM USD de 43 mm și șocuri spate care funcționează prin Pro-Link. O roată față de 21 inchi asociată cu o roată spate de 18 inchi oferă versatilitate atât pe drum, cât și în off-road.

Noile modele XL750 Transalp și EM1 e: dezvăluite la EICMA 421556_23YM_HONDA_TRANSALP

Lista bogată de specificații a lui Transalp este încadrată de un afișaj color TFT de 5 inchi care furnizează în mod viu toate informațiile esențiale și permite gestionarea tuturor sistemelor. Conectivitatea este disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS prin intermediul sistemului Honda Smartphone Voice Control. Toată iluminarea este LED; indicatoarele se anulează automat și includ, de asemenea, tehnologia semnalului de oprire de urgență pentru a avertiza ceilalți utilizatori ai drumului cu privire la frânările bruște.

Styling-ul pentru Transalp a fost condus de centrul de cercetare și dezvoltare al Honda de la Roma, sub principiul călăuzitor „Friendly Toughness”. Poziția cu picioare lungi reprezintă o declarație puternică de intenție aventuroasă, în timp ce carenul și ecranul funcționează împreună pentru a oferi protecție împotriva vântului fără volum. Aspectul general este elegant, simplu și curat.

Transalp va fi disponibil în trei culori izbitoare: Matt Iridium Grey Metallic, Matt Ballistic Black Metallic și o interpretare modernă a clasicului Ross White Tricolor.

EM1 e:

Noile modele XL750 Transalp și EM1 e: dezvăluite la EICMA 421501_23YM_HONDA_EM1_e
23YM HONDA EM1 e:

Urmează să fie lansat în vara anului 2023, EM1 e: este primul scuter Honda EV cu două roți pentru clienții din Europa și primul model care va fi dezvăluit după anunțul de către Honda privind planurile sale de a introduce 10 sau mai multe modele de scutere electrice la nivel global până în 2025. Este un prim pas semnificativ spre îndeplinirea obiectivului declarat al Honda de neutralitate carbon pentru toată gama sa de motociclete în anii 2040.

Noile modele XL750 Transalp și EM1 e: dezvăluite la EICMA 421494_23YM_HONDA_EM1_e
23YM HONDA EM1 e:

„EM” înseamnă Electric Moped, iar modelul se adresează în mod direct unui tânăr demografic care caută un transport urban ușor și distractiv. Este compact, cu podea plată, cu un stil netezit care îi evidențiază diferența și identitatea unică în gama Honda. Perfect pentru hopuri scurte prin oraș și pentru a face călătoriile la serviciu sau la facultate eficiente, silențioase și fără emisii, EM1 e: se sincronizează perfect cu așteptările moderne pentru mobilitatea urbană.

Noile modele XL750 Transalp și EM1 e: dezvăluite la EICMA 421498_23YM_HONDA_EM1_e
23YM HONDA EM1 e:

EM1 e: este alimentat de Honda Mobile Power Pack e:, care este construit cu un accent neobosit pe durabilitate, fiabilitate și calitate. O singură încărcare va oferi o autonomie de rulare de peste 40 km, iar pachetul de putere mobil (MPP) este conceput pentru a rezista la diferite temperaturi, niveluri de umiditate, impacturi și vibrații. După cum sugerează și numele, MPP este o baterie interschimbabilă care poate fi îndepărtată cu ușurință din EM1 e: pentru încărcare în confortul casei.

CL500

Noile modele XL750 Transalp și EM1 e: dezvăluite la EICMA 421535_23YM_HONDA_CL500
23YM HONDA CL500

Inspirându-se din modelele Honda CL din anii 1960 și 1970, modelul funky CL500 combină farmecul retro cu echipamentele și tehnologia moderne pentru a crea un tip complet nou de nud urban modern în gama Honda. O declarație puternică pentru orice călăreț tânăr care dorește să iasă în evidență din mulțime, este conceput pentru a se potrivi perfect în stilul de viață al proprietarului, având capacitatea de a gestiona naveta zilnică, o plimbare lungă de weekend sau chiar un off-road ușor.

CL500 folosește motorul cu două cilindri paraleli de 471 cc, extrem de popular și energic de la Honda, care produce o putere de 35 kW și un cuplu de 43,3 Nm. Setările unice ale ECU și treapta finală scurtă oferă o accelerație puternică și receptivă de la oprire, până la cutia de viteze cu șase trepte.

Linia de design orizontal merge de la farul rotund distinctiv cu patru becuri LED, înapoi prin rezervorul rotunjit curat până la toba de eșapament ridicată, cu scutul său de căldură clasic perforat din oțel inoxidabil. Detalii, cum ar fi tampoanele laterale ale rezervorului, scaunul căptușit gros cu logo Honda în relief, micile indicatoare circulare LED, barele înalte ale mânerului și garniturile de cauciuc ale furcii se reunesc pentru a crea un aspect care are un farmec proaspăt diferit de orice altă mașină Honda.

Cadrul din oțel tubular în stil spalier este atât o declarație de stil, cât și o bază pentru manipulare ușoară. Suspensia cu cursă lungă cuprinde furci telescopice de 41 mm și amortizor spate reglabil, în timp ce roțile – față de 19 inchi și spate de 17 inchi – poartă anvelope cu model bloc.

CL500 vine în patru culori atrăgătoare – Candy Energy Orange, Matt Laurel Green Metallic, Candy Caribbean Blue Sea și Matt Gunpowder Black Metallic, iar o gamă de accesorii Honda originale sunt disponibile gata de personalizare după preferințele proprietarului.

CMX1100T Rebel

Noile modele XL750 Transalp și EM1 e: dezvăluite la EICMA 421232_23YM_CMX1100T_Rebel
23YM CMX1100T Rebel

Ca bobber din secolul 21, CMX1100 Rebel are o personalitate dublă, cu un stil dezgolit, care spune multe cu minimalismul său. A fost proiectat pentru o croazieră relaxată, dar își îndreaptă și mâna către o experiență de condus captivantă atunci când se prezintă un drum întortocheat, datorită performanței și caracterului unui motor bicilindric paralel de 1.084 cmc, reglat pentru fund și mijloc super puternic. cuplu de gamă.

Noile modele XL750 Transalp și EM1 e: dezvăluite la EICMA 421286_23YM_CMX1100T_Rebel
23YM CMX1100T Rebel

Pentru 23YM, familiei i se alătură o versiune dedicată Touring, CMX1100T Rebel. T înseamnă Touring, iar CMX1100T Rebel este conceput pentru a aduce un plus de confort și practic pentru zilele mai lungi pe drum deschis. Confortul vine de la noul caren frontal și ecran personalizat care oferă o protecție mult sporită împotriva intemperiilor; caracterul practic este oferit de noul set de sacoșe rigide cu balamale superioare care se potrivesc perfect cu aspectul general și oferă o capacitate de transport de 35 de litri.

Noile modele XL750 Transalp și EM1 e: dezvăluite la EICMA 421234_23YM_CMX1100T_Rebel
23YM CMX1100T Rebel

CMX1100T Rebel va fi disponibil într-o schemă uimitoare de culori Gunmetal Black Metallic.

Forza 125 și Forza 350

Noile modele XL750 Transalp și EM1 e: dezvăluite la EICMA 421548_23YM_HONDA_FORZA_350
23YM HONDA FORZA 350

Numele Forza a fost mult timp o forță puternică în gama Honda pe două roți, oferind un amestec premium de elemente sportive și GT. Atât Forza 350, cât și Forza 125 se laudă cu o listă extinsă de echipamente standard, inclusiv HSTC, reglare electrică a ecranului, priză USB Type-C, spațiu de depozitare sub scaun pentru două căști integrale, iluminare LED completă și funcționare Smart Key. Cele două Forza mai mici li s-au alăturat în gama Honda Forza 750 de lux premium pentru 2020, iar rețeta Forza convingătoare a atras peste 160.000 de clienți de la sosirea lui Forza 125 în 2012.

Pentru 23YM, un caren frontal nou-nouț oferă atât Forza 350, cât și 125 o identitate și mai elegantă și rafinată – cu indicații de stil preluate direct de la vârful de gamă Forza 750. Condus de noile faruri duble LED cizelate, noul capăt frontal creează o impresie de sportivitate energică și de dorit premium. Un panou de instrumente reproiectat combină atractiv afișajele analogice și digitale.

O nouă ediție specială Forza 125 a fost adăugată la linie. Are detalii roșii pe cusăturile scaunelor, împrejurimile panoului de instrumente și sigle, stabilite pe o schemă de culori Matt Cynos Grey Metallic. Suporturile de picior înnegrite, plăcile de podea din oțel inoxidabil și roțile roșii completează aspectul.

MSX125 Grom

Noile modele XL750 Transalp și EM1 e: dezvăluite la EICMA 422345_23YM_HONDA_GROM
23YM HONDA GROM

Honda a anunțat deja o serie de culori noi pentru 23YM, care acoperă gama sa de la SH125 la GL1800 Gold Wing, atingând câteva puncte între ele, inclusiv gama Neo Sports Café de CB-uri goale, X-ADV, CRF1100L Africa Twin și NT1100.

Noile modele XL750 Transalp și EM1 e: dezvăluite la EICMA 422347_23YM_HONDA_GROM
23YM HONDA GROM

Cea mai recentă mașină care a beneficiat de un nou aspect este funsterul de buzunar, MSX125 Grom. Câștigă două culori noi pentru 23YM: Splendid Blue și Matt Dim Grey Metallic, care prezintă roți aurii unice și grafică „Big Logo”. Cu stilul său retro-cool, panourile de caroserie cu detașare rapidă, panoul de instrumente LCD, motorul răcit cu aer și cutia de viteze cu cinci trepte, MSX125 Grom este pregătit să își continue călătoria proaspătă și distractivă prin Europa anul viitor.

Comunicat remis Best Ride.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.