Piloti din patru tari se dueleaza pe Transalpina in etapa a treia din Campionatul National de Drift.

Cei mai buni piloti din Romania, Ungaria, Polonia si Bulgaria se vor afla la startul celei de-a treia etape din Campionatul National de Drift, care se va desfasura in perioada 16-17 iunie pe unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din tara, Transalpina, informeaza Romanian Drift Community.

Dupa ce anul trecut a gazduit etapa finala a campionatului, Transalpina a fost inclusa si anul acesta in calendarul competitional si va gazdui a treia etapa a sezonului 2018, astfel ca de la start nu vor lipsi campionul en-titre Calin Ciortan, dar si alti piloti care au titluri in palmares precum Sorin Ene, Traian Buse, Razvan Fratianu si Istvan Szabo.

Ungurul Csaba Vigh, finalistul European Battle din primavara, bulgarul Atanas Kolev si campionul Poloniei, Marcin Banovics, se afla si ei pe lista celor aproape 40 de piloti inscrisi la etapa.

Nu va lipsi nici gorjeanul Vlad Stanescu, unul dintre cel mai bine cotati piloti ai campionatului.

Evenimentul se va desfasura sambata si duminica intre kilometri 19 si 21 ai celebrului DN 67C (Transalpina), intre localitaţile Novaci si Ranca, organizatorii anunţand ca traseul ales este considerat cel mai spectaculos din acest sezon.

Astfel, traficul va fi inchis sambata si duminica intre orele 8:00 – 13:00 si 15:00 – 20:00.

De asemenea, Romanian Drift Community a anuntat ca prezentarea oficiala a pilotilor inscrisi la etapa va avea loc vineri, de la ora 15:00, la Insulita Jiului din Targu Jiu, asa cum s-a intamplat si anul trecut, atunci cand peste 1.000 de gorjeni au asistat la scurtele demonstratii inaintea battle-urilor de pe Transalpina.

Urmatoarele etape din cadrul Campionatului National de Drift:

Etapa IV: Transrarau (21-22 iulie)
Etapa V: Constanta (25 august)
Etapa VI: Cluj (22-23 septembrie)

Primele doua etape s-au desfasurat la Mariapocs (Ungaria), unde castigator a fost Iulian Jumuga, respectiv Prejmer (judetul Brasov), unde s-a impus Calin Ciortan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.