Mercedes-Benz V-Class poate sa fie mai scump decat un Ferrari. Mai exact 296.395 de euro. Daca este vorba despre noul BRABUS Business Plus.

Stiti deja ca in urma cu cativa ani, BRABUS a luat un Mercedes-Benz V-Class cu ampatament extins si au prezentat versiunea Business Lounge. Acum au imbunatatit-o, folosind Mercedes V 250 d si a rezultat Business Plus.

Plus de putere si cuplu

Versiunea V 250 d a primit kitul de tip plug-and-play BRABUS PowerXtra D4. Acesta ofera un plus de 44 CP si 70 Nm cuplu motorului turbo diesel cu 4 cilindri. Se ajunge astfel la 235 de CP si 510 Nm (intre 1.400-2.400 rpm). Gratie carora modelul ajunge de la 0 la 100 km/h in 8.8 secunde si atinge o viteza maxima de 210 km/h.

BRABUS ofera o garantie de trei ani si recomanda lubrifiantii de inalta performanta de la Motul. In plus anunta ca versiunea bazata pe Mercedes-Benz V-Class (W447) poate fi comandata ca un vehicul complet. Dar poate oferi o versiune similara si pentru cei care detin deja un model V-Class.

Tuning exterior

Modelul Mercedes-Benz W 447 primeste insertii optimizate aerodinamic pentru bara de protectie frontala AMG Line. Ca si benzi LED integrate cu rol de indicatoare de directie suplimentare. Bara de protectie posterioara include acum un difuzor de aer. Iar acesta integreaza cele patru terminatii ale noului esapament sport din otel inoxidabil.

Garda la sol a fost redusa gratei unor arcuri sport ajustabile, cu o plaja de variatie de 15-25 mm. BRABUS Business Plus este dotat cu jante BRABUS Monoblock R si BRABUS Monoblock T. Ambele variante masoara 19 inci si vin in anvelope Continental, Pirelli sau YOKOHAMA de marimi 255/40 ZR 19.

Versatilitate la cel mai inalt nivel

Versiunea Busines Plus propune varianta de birou mobil. Exista insa si alte solutii, pentru studio muzical sau video, ambele fiind dotate cu echipamente multimedia de ultima generatie.

Solutia birou mobil propune patru scaune business multi-ajustabile intr-o cabina individuala spearata de cea rezervata soferului si pasagerului din fata. Functiile incalzire si ventilare sunt disponibile pentru toate cele 4, iar cele orientate catre directia de miscare si cu cea de masaj. In replica, intre cele pozitionate cu spatele la directia de mers exista o consola centrala multi-functionala.

Aceasta este prevazuta cu doua suporturi pentru pahare, cu reglare a temperaturii, si porturi USB. In plus, ofera si un spatiu de depozitare invizibil din exterior si securizat. Aceasta se deschide prin introducerea unui cod in panoul tactil BRABUS TOUCH CONTROL PANEL.

Tapiterie porcelain white & black cu casturi de culoare neagra, perdele negre si tavanul cu functie de iluminare ambientala asigura atmosfera din interior. In plus, corpuri de iluminat LED pentru citit au fost integrate la fel in tavan, deasupra fiecarui scaun.

Functionalitate de top

O atentie deosebita a fost acordata si dotarilor de tip business. Modelul beneficiaza de BRABUS Media Center, Apple TV si PlayStation, iar continutul este prezentat pe
un ecran LED de 21.5 inch.

Doua panouri BRABUS TOUCH CONTROL PANELS se afla la indemana fiecarui pasager care va sta pe unul din cele doua scaune orientate inainte si prin acestea pot fi controlate diversele caracteristici de confort la bord. Iar un panou cu trei ceasuri, atasat de tavan, ofera in timp real date despre timp, temperatura exterioara si viteza de deplasare.

Masina este dotata cu conectivitate la reteaua globala pritr-unrouter LTE de mare viteza si cu sistem de conferinte. Desigur, pasagerii se pot conecta la internet si cu propriile telefoane, tablete si laptopuri prin intermediul unei retele Wi-Fi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.