Brabus nu s-a limitat la Adventure XLP cand s-a gandit la nouatile pentru 2020. Si ne ofera o noua mostra pe baza lui Mercedes-AMG G63. Botezata 800 Black & Gold. Fireste, la fel de spectaculoasa, dar si cu „asteptari” mari de la buzunarele clientilor. Nu chiar ca la varianta pick up, insa, totusi, 380.672 de euro nu reprezinta o suma de ici de colo.

Tehnic vorbind, modelul a primit un kit Brabus 800. Unul care face ca motorul 4.0 V8 sa ofere 800 CP si un cuplu maxim de 1.000 Nm. Si care-i permite masinii sa ajunga de la 0 la 100 km/h in 4,1 secunde si sa atinga o viteza maxima de 240 km/h.

Tratament WIDESTAR

Asadar, avem de-a face cu un Mercedes-AMG G63 care a primit un kit exterior WIDESTAR. Unul care ii mareste latimea cu 10 centrimetri. Si in cazul careia prizele de aer si insertiile de pe barele de protectie sunt din fibra de carbon cu nuanta intunecata.

Corpul masinii este, cum spune si numele, negru. Si este unica optiune. In timp ce auriul este definitoriu pentru etrierele de frana si jante. Si vorbim despre o versiune Brabus Monoblock Platinum Edition Y cu dimensiunea de 23 inch, pe care sunt montate anvelope 305/35 R23 Yokohama Advan Sport, de inalta performanta. Tot „gold” sunt si emblemele si logo-urile prezente pe acest model. Plus lamele grilei de radiator.

In fine, pentru a incheia cu tratamentul exterior trebuie sa amintim si de un spoiler din fibra de carbon. Ca si de un suport din acelasi material care gazduieste corpurile LED suplimentare.

Black & Gold si in cabina

Tema „Black & Gold” continua si in cabina. Acolo unde, spun cei de la Brabus, au ales piele fina, de culoare neagra. Auriul este folosit pentru insertii si finisaje, dar si pentru o tesatura vizibila prin perforatii. Alte insertii din fibra de carbon, pedalierul din aluminiu si pragurile din otel, iluminate, completeaza acest tablou.

Bancheta posterioara este inlocuita de scaune individuale ajustabile, ventilate si incalzite. Intre acestea este montata o consola pe care troneaza Brabus Touch Control Panel, cu ecran tactil de 4.3 inch. Extrem de util pentru a le oferi pasagerilor posibilitatea de a folosi sistemul audio, luminile de citit, si sistemul multimedia COMAND. Nu lipsesc suporturi pentru pahare si porturile USB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.