BRABUS nu sta cu mainile in san. Ne ofera un pachet dedicat iubitorilor de aventura. Despre care spune ca este disponibil pentru orice fel de G-Class.

ADVENTURE Package

BRABUS a venit la Frankfurt cu primul proiect tuning dedicat versiunii Mercedes-Benz G 350 d. Care presupune un modul pulg-and-play BRABUS ECO PowerXtra D35 ce poate lucra impreuna cu ECU standard. Gratie acestuia, puterea creste de la 286 la 330 CP, iar cuplul de la 600 la 690 Nm. Performante care permit masinii sa urce cele mai abrupte pante (ei spun ca si de 100 grade). Si o aduc cu doua zecimi mai repede la 100 km/h (7,2 secunde), in timp ce viteza maxima a urcat la 202 km/h.

Insa, mai mult decat acest kit, ne-a atras atentia ADVENTURE Package. Al carui pret nu a fost inca anuntat. Oricum, tinand cont de multitudinea de elemente pe care le include, cu siguranta plaja de valori este destul de larga.

Pachet pentru orice G-Class

Oficialii companiei spun despre ADVENTURE Package ca poate echipa orice model G-Class. Acesta include capota cu insertie masiva din carbon, o bara frontala cu prize mari de aer din pachetul WIDESTAR (care ofera si bara spate), cu bullbar si troliu integrat. Plus placa de protectie din fibra de carbon, cu finisaj de protectie mat. Bara de protectie

Tot de la WIDESTAR au fost preluate elementele care latesc caroseria cu 10 mm. Se adauga deflectorul de vant cu patru corpuri de iluminat LED. Ca si suport pentru bagaje detasabil, cu scara, care poate fi dotat cu suporturi pentru lopeti sau topoare. De asemenea, jante speciale, BRABUS Monoblock R de 20 inch, pentru anvelopele off road 285/55 R 20. S-a umblat si la suspensiile ajustabile electronic. Avem parte de arcuri sport integrate care permit cresterea garzii la sol cu 40 mm.

Iar la interior, gama de modificari include retapitarea scaunelor, panourilor usilor, tavanului. Materialul folosit este pielea, cusaturile fiind intr-o culoare complementara. Diferite pot fi si covorasele, insertiile decorative, pedalele, ca si o multime de alte detalii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.