V-eekend cu Clasa la TIFF. Da, caci noua Clasa V isi face prima aparitie in Romania cu ocazia editiei din acest an a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF).

Lansata oficial la inceputul acestui an, noua Clasa V are programata prima calatorie in cel de-al doilea weekend al festivalului, ca VIP shuttle pentru invitatii Mercedes-Benz. El asigura si mai multe experiente conduse de emotie si inteligenta. Acesta este conceptul care sta la baza parteneriatului Mercedes-Benz – TIFF de anul acesta.

„Parteneriatul strategic dintre Mercedes-Benz si TIFF confirma determinarea si angajamentul brandului in sustinerea evenimentelor culturale. Sunt incantat sa particip la editia din acest an a TIFF si entuziasmat ca putem asigura o experienta premium invitatilor nostri, prin prezenta noii Clase V. Cum deja ne-am obisnuit partenerii cu cele mai inalte standarde, oaspetii Mercedes-Benz de la TIFF vor fi primii care se vor bucura de un V-eekend intreg cu Clasa. Si sunt singur ca aceasta va face o adevarata impresie”. Declaratia ii apartine lui Batiste Pascalin, Managing Director al Mercedes-Benz Vans Romania.

Prezenta remarcabila la TIFF

Noul Mercedes-Benz Clasa V este o prezenta care se face imediat remarcata, cu un stil superior reflectat in designul modelului. Designerii Clasei V au implementat o serie de schimbari menite sa ofere segmentului MPV un nou aspect. Ei au translatat modernitatea si claritatea de la autoturismele actuale Mercedes-Benz atat la interior, cat si la exterior.

Doua modele vor asigura un V-eekend cu Clasa la TIFF. Este vorba despre noua Clasa V 300d 4MATIC Exclusive si noua Clasa V 300d Avantgarde. Noul Mercedes-Benz Clasa V este disponibil pentru comenzi in Romania, primele livrari fiind programate pentru aceasta luna.
Preturile pentru Mercedes-Benz Clasa V 220d VKR/K, motor diesel OM 654 cu patru cilindri, incep de la 32.929 Euro (fara TVA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.