EICMA, acronim al Expozitiei Internationale de motociclete si accesorii este, la nivel mondial, cel mai important eveniment comercial pentru intregul sector de 2 roti si reprezinta instrumentul de marketing al ANCMA, Asociatia Industriala Confindustria din care fac parte cele mai prestigioase companii din industrie .

EICMA, de la prima editie 1914, are loc la Milano si este confirmat ca evenimentul cel mai vizitat din lume, prin numarul de expozanti, vizitatori, operatori si de presa la nivel international.

Exista numeroase elemente care fac EICMA un exemplu de mare impact: numeroase inovatii de produse, conferinte de presa internationale, ateliere tehnice, prezenta pilotilor de clasa mondiala si cifrele reprezentative nu numai in acest sector, precum si momentele competitive si de mare spectacol in zona MotoLive in aer liber.

Expozitia, cu peste 100 de ani de istorie, este astazi o sursa de inspiratie pentru mobilitate si un incubator de tendinte si pasiuni, un eveniment de referinta la nivel international.

EICMA depaseste distinctiile dintre B2B si B2C abordand, pe de o parte, companiile si operatorii din sector si, pe de alta parte, sute de mii de fani si curiosi pentru a atinge obiectivele din ce in ce eterogene.

Acesta dubla ‘identitate’ este prima particularitate a EICMA, datorita capacitatii sale extraordinare de a reuni intr-un singur loc de inovare si pasiune, tehnica si emotie, mobilitate si vis.

Vezi aici ce a prezentat Ducati; Yamaha; Kawasaki; Bosch

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.