Noua Ténéré 700 este gata sa fure inimile pasionatilor de off road. Cadrul de otel dublu sustine un motor paralel cu doi cilindri de 689 cm3. Motorul este derivat din MT-07 si dispune de 74,8 CP la 9.000 rpm. Roata frontala de 21 inch „reprezinta cea mai buna alegere pentru a face fata situatiilor off-road ca un profesionist. Suport de furca reglabil de 43 mm (deplasare 210 mm), sistemul de franare cu sistem de dezactivare ABS echipat cu disc dublu de 282 mm si etriere Brembo sunt, de asemenea, incluse. Alte caracteristici ale modelului Yamaha Ténéré 700 sunt scaunul inalt de 860 mm si rezervorul de combustibil de 16 litri. Noul Ténéré 700 va fi disponibil incepand cu vara urmatoare.

  • Motorul avansat cu doi cilindri
    Modelul Ténéré 700 ™ are un motor interschimbabil, cu injectie de combustibil, de 689cc, racit cu lichid, in linie cu doui cilindri, derivat din premiatul MT-07. Acest motor ofera o livrare ideala a puterii, perfecta pentru orice aventura si situatie.
  • Ergonomie focalizata pe aventura
    Ténéré 700 are un corp ingust, un rezervor de combustibil subtire si un scaun plat, care permit o agilitate maxima a riderului, permitandu-i acestuia sa prinda rezervorul daca este asezat sau in picioare, dand incredere sporita in off road sau pe asfalt. Carenele de protectie si manerele lucreaza cot la cot cu ghidonul conic pentru a asigura confortul pe cele mai lungi calatorii.
  • Nu-ti fie frica sa te murdaresti
    Suspensia ajustabila cu o cursa lunga este conectata la rotile spitate care acomodeaza anvelopele din fata de 21 inch si anvelopele spate de 18 inchi, asigurandu-se ca Ténéré 700 nu se lasa intimidata de calatoriile agresive atunci cand se termina asfaltul. Franele cu trei discuri au, de asemenea, ABS selectabil, care poate fi dezactivat atunci cand doriti sa faceti o iesire in off-road.
  • Rafinamentul intalneste durabilitatea
    Fiecare aspect al modelului Ténéré 700 este construit pentru a combina fiabilitatea legendara a modelului Yamaha cu performante impresionante, de la farurile cu LED-uri compacte, pana la cadrul de otel puternic si ingust, la motorul lin, pana la ceasurile LCD clare.

Noua Yamaha Ténéré 700 pregatita pentru aventura fawfNoua Yamaha Ténéré 700 pregatita pentru aventura TénéréNoua Yamaha Ténéré 700 pregatita pentru aventura Ténéré700Noua Yamaha Ténéré 700 pregatita pentru aventura vadvNoua Yamaha Ténéré 700 pregatita pentru aventura Yamaha-Tenere-700Noua Yamaha Ténéré 700 pregatita pentru aventura Yamaha-Tenere

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.