Noua Ninja H2 SX SE +, dezvoltata din aceeasi linie ca si motocicleta hypersport Ninja H2  R, este o motocicleta supraalimtentata de productie  care combina cele mai cautate calitati de hypersport, supersport si turism sportiv.

Un motor supraalimentat echilibrat ofera o experienta de riding versatila, care ofera atat acceleratie extraordinara, cat si economie de combustibil.

Pentru anul 2019, actualizarile cheie includ Kawasaki Electronic Control Suspension (KECS), modurile de riding integrate, conectivitatea pentru smartphone-uri, etriere Brembo Stylema monobloc si vopseaua de inalta rezistenta ce se auto-repara. Designul agresiv, rotile special prelucrate si iluminarea cu LED-uri sunt printre cele mai importante aspecte ale stilului, care fac ca Ninja H2 SX SE + sa se diferentieze ca un hypersport, supersport si turing sportiv. Acesta este locul unde luxul si performanta ajung la inaltimi uimitoare.

La EICMA 2018, compania Akashi va incepe un nou capitol privind performanta supraalimentata aplicata noului Ninja H2 SX SE +. In comparatie cu versiunea SE, varianta „+” prezinta noile suspensii semi-active KECS, dezvoltate in colaborare cu Showa. Aceste componente au nivele diferite de ajustare perfect integrate in modurile exclusiviste de riding, care include si controlul tractiunii (KTRC), precum si modurile de alimentare. In plus, nouile etriere Brembo Stylema debuteaza pe aceasta motocicleta. Pe partea mecanica avem un motor de 998 cc cu 4 cilindri capabil de 200 CP la 11.00 rpm. Kawasaki Ninja H2 SX SE + este echipat cu cadru din otel si cantareste 256 kg. In plus, sunt incluse manerele incalzite, quickshifter si cruise control.

Supraalimenteaza-ti calatoria cu noua Kawasaki Ninja H2 SX SE + 1k31jbkr.2lsSupraalimenteaza-ti calatoria cu noua Kawasaki Ninja H2 SX SE + 3b2e2zjz.dsa_Supraalimenteaza-ti calatoria cu noua Kawasaki Ninja H2 SX SE + 4q4rgkhl.yxh_Supraalimenteaza-ti calatoria cu noua Kawasaki Ninja H2 SX SE + 5po2cwsl.cgk_Supraalimenteaza-ti calatoria cu noua Kawasaki Ninja H2 SX SE + dsj1dgfp.vre_Supraalimenteaza-ti calatoria cu noua Kawasaki Ninja H2 SX SE + w4roxcpa.vlj_Supraalimenteaza-ti calatoria cu noua Kawasaki Ninja H2 SX SE + ukyvinpd.hb1_Supraalimenteaza-ti calatoria cu noua Kawasaki Ninja H2 SX SE + qz3fn1cz.4kwSupraalimenteaza-ti calatoria cu noua Kawasaki Ninja H2 SX SE + qk5f0ueg.txq_Supraalimenteaza-ti calatoria cu noua Kawasaki Ninja H2 SX SE + pudcj0pp.op0_Supraalimenteaza-ti calatoria cu noua Kawasaki Ninja H2 SX SE + dzdg1cbp.rlv_

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.