Kawasaki Ninja 2019 este de acum cea mai puternică motocicletă legala de drum.

Ninja H2 este in continuare singura motocicleta de producatie care beneficiaza de un motor cu inductie de forta sau supraalimentat.

Iar acum, pentru anul 2019, Kawasaki a actualizat modelul Ninja H2, devenind astfel cea mai puternica motocicleta de productie din lume.

Modelul 2019 dispune de nu mai putin de 230 de cai putere, cu 30 de cai putere in plus fata de versiunea precedenta, datorita imbunatatirilor aduse ECU, prizelor de aer, bujiilor si filtrului de aer.

Noua Kawasaki Ninja, cea mai puternica motocicleta de pe strazi Kawasaki-Ninja-1

Cu toate acestea, Kawasaki sustine ca motocicleta ramane conforma cu normele Euro IV si isi pastreaza si ratingul de eficienta al consumului de combustibil.

Cuplul motorului creste, de asemenea, cu 8,2 Nm pentru un cuplu maxim de 141,7 Nm, iar partea buna este ca motocicleta isi pastreaza inca greutatea de 238 kg.

Alte actualizari ale motocicletei includ pneurile noi Bridgestone, frane Brembo Stylema, care si-au facut aparitia pe Panigale V4, un nou ecran TFT cu conectivitate Bluetooth si aplicatia Rideology de la Kawasaki, care afiseaza informatii precum jurnale de calatorie, actualizari ale intervalului de service, nivelul combustibilului s.a.m.d.

Update-ul aduce si noua vopsea „auto-vindecatoare”. Vopseaua ar urma sa „vindece” micile zgarieturi cand va fi expusa la un climat cald sau putin la soare.

Noua Kawasaki Ninja, cea mai puternica motocicleta de pe strazi Kawasaki-Ninja-2

Toate aceste actualizari vor fi regasite si pe Kawasaki Ninja H2 Carbon.

Sursa: AUTO NDTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.